Böyle Olur Ülkücülerin Düğünü..!

Böyle Olur Ülkücülerin Düğünü..!

İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğü personelinden Ali Çubukçu, kızını evlendirdi. Görkemli düğün, Gelin ile Damadın “Çırpınırdı Karadeniz” marşı ile sahneye çıkmaları ile başladı. Sonra Türk ve Azerbaycan…

Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve Türk Eğitim Sen Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çubukçu-Havva Çubukçu çifti, geçtiğimiz Cumartesi günü coşkun bir kalabalığın katılımı ile Merkezefendi Kırçiçeği Düğün salonunda kızları Ayşe Aybüke ile damatları İsmail Anaturk’un düğünlerini yaptılar.

12 Eylül mağdurları Roşirevan Çekiç, Musa İz, Necdet Tun başta olmak üzere, MHP eski milletvekili Ali Keskin, Kamu Sen il temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Denizli 1 nolu şube başkanı Emre Erdoğan, Türk Ulaşım Sen sendikası genel başkan yardımcısı Fuat Demirdöğer, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, MHP Merkezefendi eski ilçe başkanlı Yurdahan Özhan, MHP merkez ilçe eski başkanı Köksal Bıçak, Türk Eğitim Sen’in kuruluşundan bugüne görev yapan bütün başkanları Abidin Çatalkaya, Hüseyin Ayvaz, Necati Özbek, Turgay Demirtaş,Kale ilçesi eski belediye başkanı İsmail Yarımca, Merkezefendi belediyesi başkan yardımcısı Fatih Coşkun, Salih Keskin, Paü eski Personel Daire Başkanı Ramazan Oymak, Merkezefendi Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çavdar, İl Mem Şube Müdürü Mahmut Gürhan, Türkiye Hal Federasyonu yönetim kurulu Üyesi Halil Öztürk, Süleyman Sürmeli (Türk  Tarım Orman Sen), Osman Karakoşlu (Türk yerel sen), Mehmet Çoban (Türk diyanet vakıf sen), Hüseyin Tuncer (Türk büro sen), Eren Çeliktaş (Türk imar sen), Ahmet Önder kazancı (Türk haber sen), Adil Aksoy (Türk sağlık sen), Aziz Karapınar (Türk enerji sen), Halit Köse (Türk ulaşım sen), Ertuğrul Karakaplan (Türk Eğitim sen 2 nolu şube), Ferhat Ağırman başta olmak üzere ismini yazamadığımız çok sayıda davetli katıldı.

BÜTÜN KATILANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Oldukça coşkulu geçen düğüne katılanların, kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Ali Çubukcu, “Bütün dostlarım bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadılar. İnsanların dostlarının mutlu gününe davet ile, kötü gününde ise kendiliğinden gelmesi düsturunun en güzelini kızımın düğününde yaşadık. Herkese kucak dolusu saygılar ve şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varlar” dedi.

ONLAR GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI

Ali-Havva Çubukcu çiftinin kızları Ayşe Aybüke; Ankara Bayezıt Üniversitesi’nde yüksel lisans bitirdi. Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde Genel Cerrahi Hemşiresi olarak görev yapıyor. Rafek-Nejla Anaturk ailesinin oğlu Damat İsmail ise; Paü Fizik bölümü mezunu. Hacettepe Sağlık Bilimleri Fakültesi Radyoterapi bölümünü bitirdi. Şu anda Yıldırım Bayezıt Ünevirsetisi Sağlık Bilimleri Enstütüsü Sağlık Fiziği proğramında yüksek lisans yapıyor. Ankara Memorial Hastanesinde Radyasyon Onkoloji bölümünde Radyoterapist olarak çalışıyor.

Çubukcu ve Anaturk ailelerini tebrik ediyor, genç çifte mutluluklar diliyoruz.