Böyle olur, bizim düğünlerimiz..!

Böyle olur, bizim düğünlerimiz..!

Türk Eğitim Sen yönetim kurulu üyesi Ali Çubukçu, geçtiğimiz günlerde görkemli bir düğün ile kızı Hilal’i evlendirdi.

Türk Eğitim Sen Yönetim Kurulu üyesi Ali Çubukçu, geçtiğimiz günlerde Organik Tarım İşletme mezunu Kızı Hilal’i, Emniyet Mensubu Kamil Gülcan ile evlendirdi.

Çubukcu ve Gülcan ailelerinin mutlu gününde Türk Eğitim Sen üyeleri başta olmak üzere, Merkezefendi MHP ilçe başkanı Hasan Aybay ve yönetimi, Kale eski belediye başkanı İsmail Yarımca, Denizli Kamu-Sen ve Türk eğitim sen baskanı Emre Erdoğan, Türk Büro sen 2 nolu şube baskanı Fatih Kale, AYSİAD ve Seviye okulları yönetim kurulu başkanı Mahmut Catlık, Denizli  Türk ocağı başkanı Prof. Turgut Tok ve yönetimi, Prof. Yusuf Kılıç ve eşi,  Denizli Millî Eğitim Müdürlüğü Teftiş kurulu başkanı Etem Günay, başkan yardımcısı Seyfi Topbaş, il milli eğitim müdür yardımcısı Murat Gönüldenk, Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, okul-kurum müdürleri, müdür yardımcıları, M.Ali Uzakgider, Taş medreseliler Roşirevan Çekiç, Musa İz olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Saraybahçe Düğün Solanunda gerçekleştirilen düğünde Gelin ve Damat marşlar eşliğinde Türk Bayrağı açarak girdikleri salonda büyük heyecana ve mutluluğa sahne oldular.