Bir ilke imza atan DTO 25 üyesiyle Dubai Fuarına gitti

Bir ilke imza atan DTO 25 üyesiyle Dubai Fuarına gitti

Bir ilke imza atan DTO 25 üyesiyle Dubai Fuarına gitti

(İHA) - Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli’de ilk defa gerçekleştirilen bir organizasyona daha imza attı. Dubai’de gerçekleştirilen sezonun bölgedeki son büyük organizasyonu INDEX, The Hotel Show ve KIDSPACE fuarlarına katılan 25 kişilik fuar heyeti, sektördeki yenilikleri yerinde görüp, stant açan firmaların yetkililerinden ayrıntılı bilgi aldı.

DTO binin üzerinde katılımcının bulunduğu Dubai INDEX, The Hotel Show ve KIDSPACE fuarlarında, üyelerinden 25 firmanın oluşturduğu bir heyetle yer aldı. Denizli’den de 9 firmanın stant açtığı fuar, Orta Doğu ve Afrika’daki en büyük, en uzun süredir devam eden, konaklama sektöründeki en prestijli ticari organizasyon ve bölgedeki konaklama tedarikçileri ile alıcıları için buluşma noktası durumunda. Yenilikçi ürünleri sergileyerek sektöre hizmet eden fuarın 20 yıllık bir geçmişi de var. Dünyanın dört bir yanından konaklama tedarikçilerini kazançlarını artırmak üzere Orta Doğu ve Afrika pazarlarına eriştirmek gibi önemli bir görevi yerine getiriyor.

Fuarda açık alan tasarım, mobilya ve aydınlatma, çamaşırhane ve sonlandırma ekipmanları, dekoratif aksesuarlar ve aydınlatma malzemeleri, endüstriyel mobilyalar ile mutfak ve banyo ekipmanları, ev içi ve kontrat mobilyalar, ısıtma, soğutma, havalandırma, iklimlendirme sistemleri ve ekipmanları, havuz ve spa ekipmanları, HORECA ve yemek servis ekipmanları, işletme malzemeleri ve ekipmanları, otel buklet malzemeleri, otel inşaat malzemeleri, otel teknolojisi ve güvenlik sistemleri, otel tekstil ve dekorasyon, pasta ve fırın makine ve ekipmanları, servis ve ikram ekipmanları, spor ve fitness ekipmanları, temizlik ve tesis yönetimi ekipmanları, uyku ekipmanları ile zanaat ürünleri yer alıyor.

“Her şey Denizli için”
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerinden gelen talepler doğrultusunda, Denizlili firmaların da bu tür organizasyonlarda yer almaları, yurt içi ve yurt dışındaki uluslararası fuarlara katılmaları için destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Erdoğan, “Sektörlerimizin, üyelerimizin ve ihracatımızın gelişmesi için elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz. Denizli’miz daha çok tanıtılsın, daha fazla ticaret yapsın ve daha iyi olsun istiyoruz” dedi.

“Firmalarımızın küresel pazardaki rekabet güçlerini artırmalıyız”
Denizli Ticaret Odası olarak, üyelerinin küresel pazarda rekabet güçlerini artırmaları için çalışmalar yürüttüklerini de söyledi. Erdoğan, “Üyelerimiz fuarlarda gerçekleştirilen çeşitli seminer ve toplantılara da katılarak, sektörlerindeki gelişmeleri ve trendleri yakından takip etme imkânı buluyorlar. O nedenle, bu tür etkinlikler hem bilgi ve tecrübelerini artırıyor hem de iş bağlantılarını geliştirip güçlendiriyor” diye konuştu.