Bir haftada Denizli’nin altını üstüne getirdi

Bir haftada Denizli’nin altını üstüne getirdi

İYİ Parti İl Başkan Adayı Özer Tunçtürk, bir haftada 16 ilçe gezerek, projelerini, yapacağı hizmetleri ve hedeflerini ilçe teşkilatlarına anlatarak il kongresinde destek istedi.

Denizli’de 8 Ocak tarihinde yapılacak kongrede İYİ Parti Denizli İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Serinhisar Belediyesi İYİ Parti Meclis üyesi Jeoloji Mühendisi Özer Tunçtürk, bir haftada 16 ilçe gezerek ilçe teşkilatlarına projelerini ve hedeflerini anlatarak destek istedi. Çameli, Kale ve Babadağ ilçelerine de en kısa sürede gideceğini ve ilçe teşkilatlarıyla buluşacağını anlatan Tunçtürk, “İlçelerde partililerimizin yoğun desteği ve ilgisiyle karşılandım. İl başkanı seçilmem halinde yapacağım çalışmaları, hayata geçireceğim projelerimi anlattım. İl kongresine davet edip, başkanlık seçiminde destek istedim. Halkımızın partimize olan yoğun ilgisi beni çok mutlu etti. Siyaset anlamında ilçe teşkilatlarımızdaki büyük hareket beni gururlandırdı. İl merkezde il kongremiz ile ilgili ziyaretlerimiz devam ediyor. Gitmediğim ilçelere de en kısa sürede gideceğim. İlçe teşkilatlarımızın desteğiyle Denizli’de siyasete farklı bir hareket ve kalite getireceğiz” dedi. İl başkanı seçilmesi halinde öncelikle parti içinde sucu, buculuğu bitireceğine dikkat çeken Tunçtürk, “İl merkez ve ilçelerdeki parti üyelerimizin tamamına en kısa sürede ulaşacağım, yeni üye kayıtlarına daha çok ağırlık vereceğim. İl başkanlığından mahalle temsilciliklerine kadar uzanan organik bir bağ kuracağız. İlk bir yıllık sürede hedefim üye sayısını en az iki kat arttırmak olacak” dedi.

Hedef 3 milletvekili

İYİ Parti Denizli teşkilatı olarak önümüzdeki ilk seçimde 3 milletvekili hedefiyle gece gündüz çalışacaklarına dikkat çeken Tunçtürk, “İl kongremizi 8 Ocak 2023 tarihinde Merkezefendi Kültür Merkezi (MKM)’de gerçekleştirip, önümüzdeki seçimlerde yapacağımız çalışmaların planlamasına geçeceğiz. Önümüzdeki seçimlerin çok kritik seçimler olduğunun bilincindeyiz. Bana inanan güvenen partililerimin oylarıyla il başkanı olarak seçilirsem, önümüzdeki ilk seçimde hedefimiz Denizli’den üç milletvekili çıkartmak olacak. İl ve ilçe başkanlıklarımızla birlikte bu hedefe ulaşmak için yılmadan yorulmadan gece gündüz çalışacağız.  Yönetim Kurulu Üyelerimle beraber yapılacak seçimlerde İYİ Parti’yi Denizli’de en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. İl Yönetiminin, İlçe Yönetimleri ve Başkanlarıyla birlikte bir bütün olarak hareket etmesini sağlayıp, seçimlerde en yüksek oyu alması için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi