BİR ÇÖP POŞETİNİ DAĞITAMIYORLAR

BİR ÇÖP POŞETİNİ DAĞITAMIYORLAR

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Berberoğlu’na vatandaşlar dert yandı:

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu’na ziyaret ettiği Kuşpınar ve Mehmetçik mahallelerinde hizmetlerle ilgili şikayetler yağdı. Vatandaşlar, Pamukkale Belediyesine tepkilerini “Bir çöp poşeti bile dağıtamıyorlar” diyerek dile getirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in grup toplantısında kürsüye davet ederek Pamukkale Belediye Başkan Adaylığını ilan ettiği Türkay Berberoğlu, yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor, ziyaretlerde ve temaslarda bulunuyor.

Berberoğlu, İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı Kadın Kolları üyeleriyle birlikte Kuşpınar ve Mehmetçik mahallelerini ziyaret etti. Sokak sokak gezip, ev ev ziyaretler gerçekleştiren Berberoğlu ve beraberindeki İYİ Partililer, sabah başlayan turu akşam saatlerine kadar sürdürdü.

Bir süredir yürüttüğü saha çalışmalarıyla kamuoyunda tanınırlığı giderek karşılaştığı vatandaşların “Sizi tanıyoruz, Pamukkale Belediye Başkan Adayısınız” sözlerini duyan Berberoğlu’na Kuşpınar ve Mehmetçik mahallelerinin sakinleri de sıcak bir yaklaşım sergiledi.

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu’nun “nasılsınız?” sorusuna karşılık veren vatandaşlar yaşadıkları sorunları bir çırpıda anlattı. Pamukkale Belediyesinin belediyecilik hizmetlerini yerine getiremediğini söyleyen vatandaşlar, “En bariz örnek bir çöp poşeti bile dağıtımıyorlar” diye dert yandı.

Vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyip notlar alan Berberoğlu, Pamukkale halkının değişimden yana gösterdiği yaklaşımın ilçede yeni dönemin habercisi olduğunu söyledi.