BİR AY OLDU, HALA AYNI DURUYOR

BİR AY OLDU, HALA AYNI DURUYOR

Mübarek Kurban Bayramı öncesi düzenleme yapan Büyükşehir ekipleri, site bahçesine döktükleri molozları bir aydır temizlemediler.

Yaklaşık bir ay önce, Kurban bayramı öncesi Adalet Sarayı ile SGK binası arasındaki alanda düzenleme yapan Büyükşehir Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, aradan geçen zaman zarfında bir sitenin bahçesine bıraktıkları molozları bir aydır temizlemedi.

Site içerisinde oturanların, görüntü kirliliği ve çöp oluşturduğunu belirttikleri molozların, düzenlemeyi yapan ekip tarafından “Arkadaşlar gelip molozları alacaklar” demelerinin üzerinden bir ay geçmesine rağmen alınmamasına tepki gösterdiler.

Site sakinleri, “Büyükşehir Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Kurban Bayramı öncesinde Adalet Mahallesi’nde Adliye ile SGK binası arasında kalan bölgede temizleme ve düzenleme çalışmaları yaptılar. Çalışma yaptıkları bölgenin molozlarını da site bahçesi içinde topladılar. Çalışma yapan ekip, işlerini bitirdiklerinde kendilerine molozların durumunu sorduk. Bize, ‘bir temizlik ekibi gelecek ve bunları alacaklar’ dediler. Bir ay geçti, ne gelen var, nede soran. Merkezefendi Belediye ekiplerine söyledik. Onlarda Büyükşehir’in sınırları içine giremediklerini söylediler. Bu çöpler hemen alınmalı ve yapılan çalışmaların güzellikleri de ortaya çıkarılmadır.” Dediler.