BİR ADIM GERİ ATMAK YOK...YAŞASIN CUMHURİYET!

BİR ADIM GERİ ATMAK YOK...YAŞASIN CUMHURİYET!

CHP Parti Okulu Eğitim Koordinatörü Necdet Bardan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajında, “Geri adım atmak yok, daima ileriye gideceğiz” dedi.

CHP Parti Okulu Eğitim Koordinatörü Necdet Bardan, 29 ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yıl dönümü sebebiyle yaptığı yazılı açıklamada, “Cumhuriyetin ikinci yüzyılına girdik. Yüz yılda çok büyük olaylar oldu. Tarih yeniden bizi göreve davet ediyor. Öyle ‘Baskı kurdular geri adım attık’ bizim kitabımızda yoktur. Çünkü biz Mustafa Kemal’in öğretisinden geliyoruz. Kul hakkı yiyenlerin din propagandası yaptığını biliyoruz. Çetelere hangi imkânların sağlandığını biliyoruz. Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıracağız. Siyaset zengin olma alanı değil, halka hizmet etme alanıdır. Her kapıyı çalıp bunu anlatacağız.

Çatısı altında olmaktan her zaman gurur duyduğumuz CHP’nin tohumları, bu topraklara Kurtuluş Savaşı meydanlarında atılmıştır. CHP’nin ilk kurultayı, manda ve himayenin asla kabul edilmeyeceğinin dünyaya haykırıldığı Sivas Kongresi olmuştur. Şimdi Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında CHP; aydınlık bir geleceği, bu ülkeyi sevmek ortak paydasında birleştiği ortaklarıyla ve tüm vatandaşlarımızla birlikte kuracaktır.” dedi

CHP Parti Okulu Eğitim Koordinatörü Necdet Bardan, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında; demokrasi, ekonomik bağımsızlık, dış politikada egemen güvenlik kapsamlı daha büyük coşkuyla Cumhuriyeti kutlamak için, şimdiden halkımızın Cumhuriyet bayramını kutluyorum” dedi.