‘Beyağaç’ın DEVA’sı Mehmet Özdemir güven tazeledi

‘Beyağaç’ın DEVA’sı Mehmet Özdemir güven tazeledi

DEVA Partisi Beyağaç İlçe Kongresi yapıldı. Seçime tek liste ile giden ilçe başkanı Beyağaç’ın DEVA’sı Mehmet Özdemir, kullanılan oyların tamamını alarak yeniden ilçe başkanlığına seçildi

Denizli’de DEVA Partisi Beyağaç İlçe Kongresi yapıldı. Kongreye DEVA Partisi Manisa Milletvekili Selma Aliye Kavaf,  DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, il yönetimi ve partililerde katıldı. Seçime tek liste ile giden ilçe başkanı Beyağaç’ın DEVA’sı Mehmet Özdemir, kullanılan oyların tamamını alarak yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Kongrede partililere devam eden il ve ilçe kongreleriyle yaklaşan yerel seçimle ilgili açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Manisa Milletvekili Selma Aliye Kavaf,  “Siyasi Partiler ve Seçim Kanunu’nda siyasi partiler kongrelerini üç yılda bir yapmak zorundalar. Biz kurulduktan seçime girme yeterliliğini kazanmak için 41 ilde kongrelerimizi yapmıştık. Sonraki süreçte 3.yılımızı tamamlamak üzereyiz ve dolayısıyla 2.Kongre sürecini Denizli öncülüğünde başlatmış bulunuyoruz. Yerel Seçimin dinamikleri genel seçimden farklı oluyor. Yerelde o bölgede sevilen hizmet verme kapasitesi yüksek olan insanların öne çıktığını gördük. Bu seçimde de bu kapasiteye sahip insanları aday göstermek için çaba gösteriyoruz. Tabii ki teşkilatın içinden arkadaşlarımızla biz süreçlerde aday olmak isteyen şahısları değerlendirmek isteriz. Bugün öncelikle Beyağaç İlçe Kongremizi yapacağız. Daha sonra da değerlendirme toplantısını yapacağız.” Dedi.

Üç ilçede kongreler tamamlandı

Denizli’de DEVA Partisi olarak Baklan, Honaz ve Serinhisar ilçelerinin ikinci ilçe kongrelerini yaptıklarını buğunda Beyağaç ilçe kongresini tamamlayıp, diğer ilçelerin kongre takvimlerine göre süreci işletmeye devam edeceklerini anlatan DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, “İlk göreve geldiğimizden beri hep sahalardaydık. İl merkez ve ilçelerde teşkilatlarımızı kurduk. Sonrasında miting yapmaya başladık. Denizli bu konuda öncü şehirlerden birisidir. Denizli olarak DEVA Partisi’nin Türkiye’de ki ilk ilçe kongresini biz yaptık. Yine de ilk İl Kongresini Türkiye’de biz yapacağız diye düşünüyorum. Teşkilatımız canlı ve çok dinamik.” Dedi.

Beyağaç’ta hakikatin sesiyiz

Beyağaç ilçesinde, her gün açık ilçe başkanlığı binasıyla, halkı kucaklayan, hakikatin sesi olarak parti çalışmalarına devam ettiklerini anlatan DEVA Partisi Beyağaç İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Özdemir’de, “Beyağaç ilçesinde, ‘Beyağaç’ın DEVA’sı sloganımızla yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte çok başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın direktifleriyle yayınlanan bültenleri halkımıza anlatıyoruz. İlçede parti binamız her gün herkese açık. İlçede yapılan etkinlikleri teşkilat olarak katılıyoruz, Halkımızın acı gününde sevinçli gününde, mevlidinde sünnetinde her zaman yanındayız. Yani ülkemizin yarınları için bir araya gelen, aynı Türkiye vizyonunu, aynı Türkiye hayali ve hedefi etrafında kenetlenenlerin partisi olduğumuzu kanıtlıyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında halkımız hak adalet, hukuk olsun gerisi teferruattır diyor. Fırsat eşitliği olsun, benim yaşam tarzımı kimse karışmasın, ben inandığım gibi yaşamak istiyorum diyor. Siyasetçiler asli görevi ülkenin yarınlarını inşa etmek, geçmişini de bilmek olmalıdır. Bu nedenle, vakti ve emeğini gelecek için harcayan bizler, her birimizin farklı hassasiyetleri olduğuna göre birbirimizi dinleyeceğiz ve anlayacağız. İlişkilerimizde her zaman özenli hareket edeceğiz ki siyasette başarılı olarak DEVA damlamızı çoğaltalım. DEVA Partisi olarak, Beyağaç’ta ülkenin umudu olduğumuzun bilinciyle çalışıyoruz. Beyağaç teşkilatımızla, önümüzdeki yerel seçimde Beyağaç Belediyesini kazanmak için kendimize hedef koyduk. DEVA Partisi kadınlarla, gençlerle, çiftçilerle, emeklilerle, öğretmenlerle, işçilerle, esnaflarla, eşitlik için adalet için, özgürlük için yola çıktı. Çözüm haritamız belli, çözümün sözcüsü bizler olacağız. Ayrışmayacağız, ayrıştırmayacağız, topluma kutuplara ayırmayacağız, kutuplaştırmadan yana olan siyasetçilerden olmayacağız. Hep beraber Türkiye’mizin yaralarını saracağız.” Dedi. Yapılan kongrede DEVA Partisi Beyağaç İlçe Başkanı Mehmet Özdemir, kullanılan oyların tamamını alarak ikinci dönem için yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi.