Beyağaç Belediyesi kitapları okuyucusuyla buluşturuyor

Beyağaç Belediyesi kitapları okuyucusuyla buluşturuyor

Beyağaç Belediyesi kitapları okuyucusuyla buluşturuyor

(İHA) – Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, tüm Denizlilileri 10 yazarın okuyucularıyla buluşacağı 2. Beyağaç Belediyesi Kitap Fuarına davet etti.

Beyağaç Belediyesi tarafından organize edilen 2. Beyağaç Belediyesi Kitap Fuarı, 23 Eylül Pazartesi günü 09.00 ila 18.00 saatleri arasında Belediyesi Mehmet Yüksel Salonunda düzenlenecek. Fuarda binlerce kitabın yanı sıra 10 yazarda okuyucularıyla bir araya gelme fırsatı yakalayacak.

Kale ilçesinde düzenlenen kitap fuarı açılışına katılan Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, “Önümüzdeki Pazartesi günü Beyağaç'ta düzenleyecek olduğumuz ve 10 yazarın okuyucularıyla buluşacağı 2. Beyağaç Belediyesi Kitap Fuarına herkesi bekleriz. Beyağaç'ı bir adım daha ileriye taşıyabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Beyağaç'ı herkesin gelip görmesi ve tanıması için çalışmalar yapıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi, 23 Eylül 2024 Pazartesi günü 09.00 - 18.00 saatleri arasında Beyağaç Belediyesi Mehmet Yüksel Salonunda düzenleyeceğimiz 2. Beyağaç Belediyesi Kitap Fuarına davet ediyoruz” dedi.