Beyağaç Belediyesi 52. yaşını coşkuyla kutladı

Beyağaç Belediyesi 52. yaşını coşkuyla kutladı

Beyağaç'ın 52. kuruluş yıldönümünde sanatçılar unutulmaz bir gece yaşattı

(İHA) - Beyağaç Belediyesi'nin 52. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında yerel sanatçılardan Hurşit Türkay ve Efe Güngör'ün konserleriyle ilçe halkın eşsiz bir gece yaşadı.

Beyağaç Belediyesi, belediyenin 52. kuruluş yıldönümü nedeniyle 15 Temmuz Meydanı'nda saat yerel sanatçılar Efe Güngör ve Hurşit Türkay'ın sahne aldığı konser düzenledi. Yoğun katılımın gözlemlendiği etkinlikte ilk olarak Hurşit Türkay ve ekibi sahne aldı. Yöreye ait ezgileri seslendiren sanatçıların ardından sahneye Efe Güngör çıktı. Sahne performansıyla da dikkat çeken Efe, ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

“Sonraki etkinliklerde de belediye bütçesine çok fazla dokunmayacağız”
Kuruluş yıldönümü etkinlerinin masraflarını belediye meclis üyeleri ile kendi bütçeleriyle organize eden Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, “Belediyemizin 52. Kuruluş yıldönümü konserinde halkımız sağ olsun bizi yalnız bırakmadı. Bu tarz etkinlikler bundan sonra da büyüyerek devam edecek. Belediyemizi yeni devir aldık, bütçemiz yok. Bizde yarısını meclis üyelerimizden, yarısını da ben kendi cebimden karşılıyorum. Diğer belediyelerimizin de aynı şeyi yapması lazım diye düşünüyorum. Başkanlarımızın gücü oranında bu işler yapılır. Biz bundan sonraki etkinliklerde de belediye bütçesine çok fazla dokunmadan kendi imkanlarımız doğrultusunda devam edeceğiz. Ben her zaman Beyağaç'ı bir adım ileriye götürmenin gayretinde oldum. Ben kendimi halktan asla soyutlamam, halkın içerisinde olmaya devam edeceğim” dedi.