Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün'ün 19 Mayıs Mesajı

Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün'ün 19 Mayıs Mesajı

Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün'ün 19 Mayıs Mesajı

Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Sezayi Pütün, mesajında, “19 Mayıs 1919; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkarak Milli Mücadele’yi başlatması, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük tutkusunu yeniden canlandırması anlamında çok büyük bir öneme sahiptir.

Başkan Pütün “Cumhuriyetimizin kurucusu  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda çağdaş, ileriye yönelik ve bilime dayalı bir gelecek inşa etmek için hepimiz büyük sorumluluk taşıyoruz. 19 Mayıs’ı sadece bir bayram olarak değil, aynı zamanda milli bir uyanışın sembolü olarak görmeniz ülkemizi daha ileriye ve güzele taşıyacaktır.

Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmak için hep birlikte gayret etmeye devam edeceğinize yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelemizin isimsiz kahramanlarını, kutsal vatanımız için canını, kanını veren tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, yarınlarımızın sahibi siz değerli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”