BERBEROĞLU, UZUNPINARLILARA SÖZ VERDİ

BERBEROĞLU, UZUNPINARLILARA SÖZ VERDİ

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, dünde Uzunpınar Mahallesini ziyaret etti.

Denizli’de seçim çalışmalarına yoğun olarak devam eden İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, dünde Uzunpınar Mahallesini ziyaret etti. Uzunpınar Mahallesi’nde, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Berberoğlu, hızlı ve sonuç odaklı çalışma sözü verdi.

Hızlı Ve Sonuç Odaklı Çalışma

Denizli’de yerel seçime sayılı günler kala kentin en büyük ilçesi Pamukkale’de, İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, Uzunpınar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. İlçeyi adım adım gezen Başkan Adayı Berberoğlu, gittiği her mahallede, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Uzunpınar Mahalle sakinleriyle görüşen ve yerel seçimde destek isteyen Türkay Berberoğlu, “Seçim çalışmalarımıza ilçe merkezindeki mahalleler ve ilçeye bağlı çevre mahallelerde devam ediyoruz. Kentin en büyük ilçelerinden biri olan Pamukkale’de, gittiğim her mahallede seçmenin büyük ilgisi ve sevgisi ile karşılanıyorum. Halkımız seçime sayılı günler kala karşısında bir aday görünce mutlu oluyor.

Gittiğim Mahallelerde Sorunları Dinliyorum

Berberoğlu,  ‘’Seçmenin belediye hizmetleriyle ilgili şikâyetlerini not ediyorum. Mahallelilerimizin ve üreticilerimizin dertlerini dinledik. Mahalle sakinlerinin hepsi, PTT 'nin şubesinin açılması, itfaiyenin tam anlamı ile çalışması ve parasal işlemlerini yapabilecekleri bir ATM olmasını istiyorlar. Yetki bize verildiğinde bu ihtiyaçlarına yönelik hızlı ve sonuç odaklı çalışma yapacağımızı kendilerine anlatıp, sözünü verdik. Uzunpınar Mahallelilerimize verdikleri destek için teşekkür ederiz. İyiler kazanacak. Pamukkale’nin güzelliğine güzelliği biz katacağız” dedi