Berberoğlu, ‘Süt üreticilerinin en büyük destekçisi olacağız’

Berberoğlu, ‘Süt üreticilerinin en büyük destekçisi olacağız’

Denizli’de İyi Parti Pamukkale İlçe Belediye Başkan adayı Türkay Berberoğlu, yoğun olarak büyükbaş ve küçükbaş hayvan üretiminin yapıldığı Goncalı ve Karakova mahallelerini ziyaret etti.

Denizli’de İyi Parti Pamukkale İlçe Belediye Başkan adayı Türkay Berberoğlu, yoğun olarak büyükbaş ve küçükbaş hayvan üretiminin yapıldığı Goncalı ve Karakova mahallelerini ziyaret etti. Yerel seçimde destek isteyen Berberoğlu, ‘Süt üreticilerine en büyük desteği biz vereceğiz’ dedi. Kendisinin de veteriner hekim olması nedeniyle besicilerin yaşadığı sorunları çok yakından bildiğine dikkat çeken Pamukkale İlçe Belediye Başkan adayı Türkay Berberoğlu, “Seçim çalışmaları kapsamında bugün yoğun olarak büyük baş küçükbaş besicilerimizin bulunduğu Goncalı ve Karakova mahallelerini ziyaret ettim. Yüksek yem fiyatları, düşük süt ve et fiyatı, mahallenin içinden geçen dereden çevreye yayılan kötü kolu, her yağmurda taşan dere, selden zarar gören mahalle sakinlerin şikâyetlerini dinledik. Tüm bunlara bu güne kadar kayıtsız kalan belediyenin vurdumduymaz tavrını da mahalle sakinlerimizle birlikte konuştuk. Mahalle sakinlerimizin belediyeden isteklerini not ettik. Ortaya çıkan sorunların çözümü çok kolay. Belediye isteseydi bu sorunları şimdiye kadar ortadan çok rahat kaldırırdı ama yapmamış. Bu işleri yapmakta bize nasip olacak. 31 Mart ta sandıktan zaferle çıktığımızda mahallelerimizde süt üretimi yapan besicilerimizin de dertlerine biz çare olacağız.” Dedi

Derdiniz derdimizdir

Pamukkale ilçesine bağlı 61 mahallenin tamamının dertlerinin, dertleri olduğunu vurgulayan İyi Parti Pamukkale İlçe Belediye Başkan adayı Türkay Berberoğlu, “İyiler kazanacak Pamukkale kazanacak. Pamukkale ilçe sakinleri eşit ve kaliteli hizmetin verdiği rahatlık ve huzurla yaşamlarına devam edecek. Kesinlikle yolun altı, yolun üstü ayrımı olmayacak. Besihanelerin bulunduğu mahallelerimizin insan ve hayvan sağılığı için sürekli belediye ekiplerimiz tarafından ilaçlanmasını sağlayacağız.  Halkımızdan yerel seçimde tekrar tekrar destek istiyoruz. Bu sorunların tamamının çözümü sandıkta. Çok güzel olan ilçemizi her yönüyle çok çok daha güzel, insanlarıyla çok mutlu bir ilçe haline getirebiliriz. Hiçbir mahalle arasında ayrım yapmadan bunu çok iyi bir organizasyonla kolaylıkla sağlayabiliriz. Ben ve ekibim hazırız.

28 yıllık vefakar dostlarım Goncalı Muhtarımız Nejdet Cengiz ve Karakova Muhtarımız Hasan Özdemir'e verdikleri desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.