Berberoğlu, Seher Vakti Gözlerlilerle Buluştu

Berberoğlu, Seher Vakti Gözlerlilerle Buluştu

Gözler Mahallesi’nde, sabah çok erken saatte kurulan mahalle pazarında, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Berberoğlu, hızlı ve sonuç odaklı çalışma sözü verdi.

Denizli’de seçim çalışmalarına ilçe merkezine uzak mahallelerde yoğun olarak devam eden İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seher vakti Gözler Mahallesini ziyaret etti.

Denizli’de yerel seçime sayılı günler kala kentin en büyük ilçesi Pamukkale’de, İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seher vaktinde kekik diyarı Gözler Mahallesi sakinleriyle mahallede çok erken saatte kurulan pazarda bir araya geldi.

İlçenin altını üstüne getiren Başkan Adayı Berberoğlu, gittiği her mahallede, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Kekik, adaçayı ve lavanta diyarı Gözler Mahalle sakinleriyle Pazar yerinde görüşen ve yerel seçimde destek isteyen Türkay Berberoğlu, “Seçim çalışmalarımıza ilçe merkezindeki mahalleler ve ilçeye bağlı çevre mahallelerde devam ediyoruz. Kentin en büyük ilçelerinden biri olan Pamukkale’de, gittiğim her mahallede seçmenin büyük ilgisi ve sevgisi ile karşılanıyorum. Halkımız seçime sayılı günler kala karşısında bir aday görünce mutlu oluyor. Gittiğim mahallelerde sorunları dinliyorum. Seçmenin belediye hizmetleriyle ilgili şikâyetlerini not ediyorum. Mahallelilerimizin ve üreticilerimizin dertlerini dinledik. Gözlerde Pazar yerinde mahalle sakinlerimizle tek tek görüştüm, herkesin ortak derdi kekik.

Tıbbı ve Aromatik’ bitkilerle ilgili projemiz

Mahalle sakinlerimizin en önemli geçim kaynağı başta kekik olmak üzere tıbbı aromatik bitkilerin tamamını yakından ilgilendiren, mahalle sakinlerimize daha çok para kazandıracak ‘Tıbbı ve Aromatik’ bitkilerle ilgili projemi de mahalle sakinlerimize anlattım. Yetki bize verildiğinde mahallenin en büyük sorunu kekik olmak üzere hızlı ve sonuç odaklı çalışma yapacağımızı kendilerine anlatıp, sözünü verdik. Mahalle sakinlerimize teşekkür ederiz. İyiler kazanacak. Pamukkale’nin güzelliğine güzelliği biz katacağız” dedi