Berberoğlu, Sanayinin Derdine Derman Olunacak

Berberoğlu, Sanayinin Derdine Derman Olunacak

Ekonominin bel kemiği küçük esnafa her zaman destek olacaklarını anlatan Berberoğlu, 3. Sanayi sitesinde girilmedik dükkân, sıkılmadık el bırakmadı.

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzm. Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu,, seçim çalışmasına 3. Sanayi sitesini ziyaret ederek devam etti. 3. Sanayi sitesinde girilmedik dükkân, sıkılmadık el bırakmayan Başkan Adayı Berberoğlu, küçük esnafa belediye olarak her zaman destek olacakları sözünü verdi. Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Sanayi esnafına ‘Hayırlı işler’ dileyerek, sorunları, isteklerini ve önerilerini dinleyen Berberoğlu, 3. Sanayi sitesi esnafının büyük bölümünün Pamukkale ilçesinde ikamet ettiğini, çalışmak için 3. Sanayiye geldiğini söyledi. İlçe ekonomisinin bel kemiği küçük esnafın daha güzel ortamlarda çalışıp daha çok kazanması için projelerinin de hazır olduğuna dikkat çeken Berberoğlu, sanayi esnafına da ulaşılır başkan olacağının ispatı üzerinde telefon numarasının yazılı olduğu kartvizitini dağıttı. Yerel seçimde sanayi sitesi esnafının da desteğini istedi.

Sanayide Durum İçler Acısı

Sanayi sitesi esnafının ağır kiralardan, eleman bulamamaktan, yüksek su faturalarından, site içindeki yolların ve sokakların belediye hizmetlerinden yoksun olduklarıyla ilgili haklı şikâyetlerini dile getirdiklerini belirten Berberoğlu, ‘’Yoğunlukla Pamukkale’de ikamet eden 3. Sanayide işyeri olan küçük esnafımızı dinledik.

31 Martta halkın desteğiyle yetkiyi aldığımızda, belediye hizmetleri olarak tüm vatandaşlarımızın yanında olacağımızı, belediyenin gücü dahilinde sorunlara çözüm odaklı yaklaşacağımızı anlattık. Sanayici esnafımıza projelerimizden bahsettik. Çöp torbası dağıtımı aralıksız devam edecek. Halk ekmek ilçenin tamamına yayılacak.

Pamukkale İlçemizde işsizliği azaltacağız. İş arayan vatandaşlarımız ile işverenlerimizi belediyemize bağlı iş ve işçi bulma biriminde buluşturacağız. İş arayanlar için ücretsiz sunacağımız iş edindirme kurslarını bitiren vatandaşlarımıza referans olarak daha kolay iş bulmalarını sağlayacağız. Asla söz verip te unutan başkanlardan olmayacağız. İşyerlerinde beni büyük sevgiyle ve ilgiyle karşılayan emekçilerime teşekkür ediyorum. Hepsine kolaylıklar, bol kazanç diliyorum. İYİ’ler kazanacak inşaallah’’ dedi