Berberoğlu, Onları Unutmadı

Berberoğlu, Onları Unutmadı

Türkay Berberoğlu, DESKİ çalışanlarıyla bir araya gelerek yaptı. Bina girişinde mesaiye gelen DESKİ personelini karşılayan Berberoğlu, çalışanları işlerinde kolaylık ve hayırlı cumalar diledi.

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) önünde personelle bir araya geldi.

Kazanan Pamukkale Olacak

Meclis üyesi adaylarıyla birlikte binanın ana giriş kapısında bekleyen Başkan Adayı Berberoğlu, mesaiye gelen DESKİ personellerini kapıda karşıladı, işlerinde kolaylık ve hayırlı cumalar dileklerinde bulundu. Alan olarak büyük bir bölgesi kapsayan garaj, Topraklık Mahallesi ve Halk Caddesi üzerinde seçim çalışmalarına yoğun olarak devam ettiklerini anlatan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, ‘Mübarek Ramazan ayının ilk Cuma’sında sabahın ilk ışıklarında DESKİ çalışanlarımızla buluşmak istedik. Mesaiye gelen arkadaşlarımızı kapıda karşıladık. Hayırlı Cumalar diyerek, işlerinde kolaylıklar diledik.

Bizim önceliğimiz ise her zaman halk olacak. Halkımızın desteğiyle İYİ’ler kazanacak. DESKİ’ de görevli arkadaşlarımıza da hazırladığımız projelerimizle ilgili bilgiler verdik. DESKİ personelimize de ulaşılabilir bir başkan olacağımın teminatı, üzerinde telefon numaralarımın yazılı olduğu kartvizitleri dağıttık. Yerel seçimde destek istedik. Sabahın ilk ışıklarında bizi çok samimi karşılayan emekçilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kazanan Pamukkale olacak, halkımız olacak’ dedi.