Berberoğlu, ‘Makamında Oturan Değil, Mahallelerde Çalışan Başkan Olacağım’

Berberoğlu, ‘Makamında Oturan Değil, Mahallelerde Çalışan Başkan Olacağım’

Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına sabah 05.00’de başladı. Hal'de bulunan iş yerlerini, Tarım il müdürlüğünü ve tekstil fabrikalarını da ziyaret ederek binlerce çalışanla buluştu

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, sabahın ilk ışıklarında saat 05.00’da seçim çalışmaları kapsamında halde bulunan iş yerlerini ziyaret etti. Hal çalışanlarıyla sohbet edip yerel seçimde destek istedi. Tarım il müdürlüğünü, tekstil ve mermer fabrikalarını da ziyaret ederek binlerce çalışanla buluştu.

Bu Görevi Pamukkaleli İçin İstiyorum 

Makam odasında oturan değil, ilçe yollarında, mahallelerde çalışan başkan olacağım’ dedi. Ziyarete gittiği, kurum, sanayici ve fabrikalarda kendini tanıtarak çalışmalarına başlayan Berberoğlu, en kolay ulaşılabilir başkan olacağının ispatı üzerinde telefon numarasının yazılı olduğu kartvizitini dağıtarak, fabrikalarda çalışan işçilerinde yerel seçimde desteğini istedi.

Başkan seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerinden de bahseden Berberoğlu, ‘Pamukkale İlçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve emeklilerimize her ay düzenli doğalgaz, elektrik ve su faturalarına destek olacağız. Pamukkale İlçemizde Emeklilerimize her ay düzenli 400 TL destek olacağız. Belediye imkânları artık halkımız için kullanılacak. Çalmadan çırpmadan Pamukkale halkımıza hizmet edeceğiz. Her eve mutlaka çöp torbası gitmeye devam edecek. Halk ekmek mahallelere yayılacak” dedi.

Söz Verip Unutanlardan Olmayacağım

Seçim çalışması için gittiği bölgelerde vatandaşların büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Berberoğlu, verdiği her sözün arkasında olduğuna dikkat çekti. Kendisinin asla söz verip te unutanlardan olmadığına dikkat çeken Berberoğlu, ‘Pamukkale İlçemizde işsizliği azaltacağız. İş arayan vatandaşlarımız ile işverenlerimizi belediyemize bağlı iş ve işçi bulma biriminde buluşturacağız. İş arayanlar için ücretsiz sunacağımız iş edindirme kurslarını bitiren vatandaşlarımıza referans olarak daha kolay iş bulmalarını sağlayacağız.

Evlenecek çiftlere destek vereceğiz, engellilerimizin önündeki engelleri biz kaldıracağız. Emeklilerimizin yanında olacağız, yaşlılarımıza, kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapacağız. Her zaman işini doğru yapan emekçinin yanında olacağız’ dedi. Kendisini ilgiyle dinleyen fabrika çalışanlarına teşekkür eden Berberoğlu, seçmenden 12 gün daha sabır istedi.