BERBEROĞLU, LOKMA HAYRI YAPTI, NUTUK KİTABINI DAĞITTI

BERBEROĞLU, LOKMA HAYRI YAPTI, NUTUK KİTABINI DAĞITTI

İYİ Partili Türkay Berbeoğlu, Atatürk için lokma hayrı yaptı, Nutuk kitabını dağıttı

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Türkay Berberoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yaptığı lokma hayrı ile andı. Berberoğlu, ayrıca Nutuk kitabı ile Atatürk rozeti dağıttı.

Bugün, Kurtuluş Savaşı’nın önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümü. İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Türkay Berberoğlu, Türk ve dünya tarihine ismi altın harflerle yazılan, mazlum milletlerin rehberi olan Atatürk’ü farklı bir etkinlikle andı.

İNCİLİPINAR PARKI’NDA LOKMA HAYRI

İncilipınar’daki Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı girişinde öğle vakti stant kuran Berberoğlu, Büyük Önder’in ruhuna adadığı lokma hayrı yaptı.

NUTUK KİTABI VE ATATÜRK ROZETİ DAĞITILDI

Berberoğlu, ayrıca Atatürk’ten mesajlar içeren ölümsüz eser Nutuk kitabını dağıttı ve vatandaşlara Atatürk rozeti taktı.

“CUMHURİYETE VE İLKELERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Atatürk’ün bıraktığı mirasa sonsuza dek sahip çıkılacağını vurgulayan Berberoğlu, “Atatürk’ün yolundan asla şaşmayacağız, o yolda yürümeyi hiçbir zaman bırakmayacağız. O’nun kurduğu Cumhuriyete ve ilkelerine sahip çıkacağız. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerini kullandı.