Berberoğlu, “Bu Mübarek Günde, Sabır ve Dayanma gücü Diliyorum”

Berberoğlu, “Bu Mübarek Günde, Sabır ve Dayanma gücü Diliyorum”

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan adayı Türkay Berberoğlu, asrın felaketinin birinci yıl dönümünde açıklama yayınladı.

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan adayı Türkay Berberoğlu, 11 ilin etkilendiği 100 binin üzerinde vatandaşın yaşamını yitirdiği 6 Şubat depreminin birinci yıl dönümünde açıklama yayınladı.

Aynı şartları taşıyan bir ilde yaşamanın verdiği kaygıyla,  depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilediğini belirten Başkan Adayı Berberoğlu, “O büyük acıyı yaşayan ve hayat mücadelesi veren vatandaşlarımıza da sabır ve güç diliyorum.

 Yüzbinlerce vatandaşımızın evinin yıkıldığı, evsiz kaldığı, sevenlerini ve yakınlarını kaybettiği büyük felaketin birinci yılındayız. Hala artçı depremlerin sürdüğü, acıların tazelendiği bu felaket için yaraların sarılması için deprem bölgelerinde planlı bir çalışma yapılamadı.

Denizli’mizde birinci derece deprem bölgesinde yer alıyor. Öldüren değil, yaşatan uygulamalar ile yarınlara daha güvenle, umutla bakmak istiyoruz. Depremin acısını hala yüreğimizde hissediyoruz. Deprem bölgesinde uykularında yitip giden canları, umutları, geleceğe dönük hayalleri, çekilen büyük acıları hiçbir zaman unutmayacağız.

Kandiliniz Mübarek Olsun

Depremzede kardeşlerimize Allah’tan sabır diliyorum. Acımız çok büyük. Allahlım bizlere böyle afetler yaşatmasın. Başta Denizli’mizi tüm ilkemizi korusun. Miraç Kandilinizi de tebrik ediyorum. Allah’ım bizleri nice kandillere sağlıkla huzurla kavuştursun. Kandilimiz mübarek olsun” dedi