BBP Merkezefendi İlçe Başkanlığına Yeniçulha, seçildi

BBP Merkezefendi İlçe Başkanlığına Yeniçulha, seçildi

Seçime tek liste ile giden Selman Yeniçulha, kullanılan oyların tamamını alarak BBP Merkezefendi İlçe Başkanı olarak seçildi.

Denizli’de Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkezefendi İlçe Teşkilatı olağan genel kurulu yapıldı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosundaki seçimde mevcut başkan Halil Tetik aday olmadı. Seçime tek liste ile giden Selman Yeniçulha, kullanılan oyların tamamını alarak BBP Merkezefendi İlçe Başkanı olarak seçildi.

Denizli’de Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe kongreleri Merkezefendi olağan ilçe kongresiyle başladı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosundaki seçimde mevcut başkan Halil Tetik aday olmadı. Seçime tek liste ile giden Selman Yeniçulha, kullanılan oyların tamamını alarak BBP Merkezefendi İlçe Başkanı olarak seçildi. Genel kurula BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, Alperen Ocakları İl Başkanı İsmail Gemi, BBP Pamukkale ilçe başkanı Hasan Urcu, BBP Kale ilçe başkanı Kadir Özsoy, BBP Honaz ilçe başkanı Yılmaz Sevim Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, MHP İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, ASKON Denizli Şube başkanı Uğur Küçük, Denizli Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı Raşit Özdemir, Denizli Sivil Toplum Platformu Sekreteri Güneş Akgün, Denizli Fotoğrafçılar Odası Başkanı İbrahim Karabacak ve dernek temsilcileri katıldı. Olağan genel kurulda konuşma yapan Selman Yeniçulha, “Bugün itibariyle bu kutlu davamıza Merkezefendi İlçe Başkanı olarak görev yapmayı Rabbim bizlere nasip etti. Gayemiz gücümüz yettiğince, elimizden geldiğince İlay-ı Kelimetullah davasına ve Kutlu Nizam-ı Alem Ülkümüze hizmet etmektir. Bu güne kadar sonsuz emekleri olan, bayrağı aldığı yerden daha yükseklere çıkaran Halil Tetik ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bayrağı elimizden geldiğince daha yükseğe çıkaracağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Ve buradan bir kez daha sesleniyorum. Firavuna karşı olmak yetmez, Musa’nın yanında olmak gerekir diyen Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize emanet etmiş olduğu Firavuna karşı Musa olanların davasına sizleri davet ediyorum.” Dedi. Konuşmaların ardından BBP İl Başkanı İsmail Karateke, seçimde aday olmayan önceki Merkezefendi İlçe Başkanı Halil Tetik ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verdi