BBP Denizli’ye üç anlamlı ödül

BBP Denizli’ye üç anlamlı ödül

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından, BBP Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Semerci, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı ve İl Başkanı İsmail Karateke’ye vefa ödülü verildi.  

Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin 30. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ankara’da etkinlik düzenlendi. Ankara’daki etkinliğe Denizli İl başkanlığı, ilçe başkanları,  kadın kolları başkanı ile birlikte katılım sağlandı. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında BBP Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Semerci, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı ve BBP İl Başkanı İsmail Karateke’ye BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından vefa ödülü verildi. Yoğun katılımla Ankara’da düzenlenen kuruluş yıl dönümü etkinlikleri ve aldığı vefa ödülüyle ilgili olarak açıklama yapan BBP İl Başkanı İsmail Karateke, “Gençlik yıllarımda o zamanki adı Nizamı Alem Ocakları şimdiki adı Alperen Ocakları olan gençlik teşkilatı başkanlığı yaptım. Geçtiğimiz kasım ayında 29 yıl sonra ilk kez Denizli’de partimizin mitingini yoğun katılımla gerçekleştirdik. Partimizin üye sayısını son 2 yıl içinde ciddi bir artış göstermesi için gece gündüz çalıştık. Bu çalışmalarımızdan ötürü genel başkanlığımız tarafından vefa ödülüne layık görüldüm. Genel Başkanımız Mustafa Destici'ye bize layık gördükleri vefa plaketinden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımla birlikte nice hizmetleri bizlere nasip etsin. " Dedi.

Cumhur ittifakı ile seçime hazırız

Açıklamasın da yeni üye çalışmaları, yeni teşkilat çalışmaları, var olan teşkilatların da güçlenmesi gibi çalışmaları ile birlikte 2023 Genel seçimlerine hazır olduklarını belirten İl Başkanı Karateke, “Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına adım atarken belki de geride bıraktığımız 100 yılın en kritik seçimine gireceğiz. Hazırlandığımız seçimlerin çok sayıda tarafı var. Denizlili seçmenlerimizden oyları ile desteklerini bekliyoruz. Biz milletimizle beraberiz ve Yüce Allah’ın izni milletimizin desteğiyle yine kazanacağız. Bizim Büyük Birlik partisi ve Alperenler olarak safımız da duruşumuz da çok net. Safımız Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanı Adayımız  da mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Cumhur İttifakı’nın bir parçasıyız, Cumhur İttifakı’nın başarısı için, üzerimize ne düşüyorsa, bütün gücümüzle bugüne kadar yerine getirdik bundan sonra da getirmeye devam edeceğiz. Bu kutlu ve büyük yürüyüşümüzde yüreği vatan, millet, ezan ve bayrak sevdası ile coşan herkesi partimize, davamıza, mücadelemize katkı vermeye çağırıyorum. Bugüne kadar hangi partiye oy vermiş olursa olsun bütün vatandaşlarımızı bundan sonra bizimle beraber büyük ve güçlü Türkiye idealini Büyük Birlik'te gerçekleştirmeye davet ediyorum. Partimin her kademesinde görev aldım. Sorumluluktan hiçbir zaman kaçmadım. Yaptığım çalışmalarımızı genel başkanımız Destici’de vefa ödülüyle bizleri onurlandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Davam için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim” dedi. Konuşmalarından ardından vefa ödülleri dağıtıldı. Törende ayrıca 2023 yılı milletvekili seçimlerinde kullanılacak seçim müziklerinin de tanıtımı yapıldı.