BAYRAMIN UMUT OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

BAYRAMIN UMUT OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Önceki dönem CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Demirci yayımladığı mesajında, tüm yurttaşların bayramını kutladı

Mesajında, hoşgürü vurgusu yapan Sedat Demirci, “Bayramlar kırgınlıkların unutulduğu, dostlukların güçlendiği, mutlulukların paylaşıldığı, herkesi ortak duygularda buluşturan ve kenetlenmesini sağlayan birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, yardımlaşmayı ve dayanışmayı artıran önemli günlerdir. Mutluluklar çoğalır ve çoğaldıkça bayram olur. Nefretin yerini sevgiye bıraktığı, dargınların barıştığı, acı ve kederin paylaşıldığı bayramların özünde, dayanışma, hoşgörü, barış ve mutluluk vardır. Bu duyguları yoğun olarak yaşadığımız Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz” dedi.

Sedat Demirci yaptığı açıklamada yaşanan ekonomik kriz karşısında vatandaşların yaşadığı zorluklara vurguda bulundu. Demirci “Ramazan Bayramı’nın enflasyon karşısında maaşları eriyen, alım gücü kalmayan, evine gramla et alabilen, bayram şekeri bile alamayan, yokluk ve yoksulluk içerisinde hayatını idame etmeye çalışan milyonlarca vatandaşımıza umut olmasını, aydınlık günlerimizin müjdecisi olmasını temenni ediyorum. Bu bayramda da bölgemizde ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulduğu, gözyaşının yerini sevince bıraktığı, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların son bulduğu, demokrasiyi, adaleti ve barışı büyüten bir ülke ve dünya özlemimizi bir kez daha yineliyorum. Bayramın, tasada ve kıvançta ortak olan, her derdi beraberce paylaşmayı ve aşmayı bilen ulusumuza huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Ramazan Bayramının bütün sıkıntılara rağmen umut getirmesini diliyor, Denizlili tüm hemşerilerimin ve ulusumuzun Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” sözleri ile açıklamasını noktaladı.