BAYRAM HAYIRLARA VESİLE OLSUN

BAYRAM HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi HELVACILAR, Kurban Bayramı sebebiyle açıklama yaptı

Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı  Hamdi HELVACILAR, Kurban Bayramı sebebiyle yaptığı açıklamada “Sevginin ve kardeşliğin temel taşlarını barındıran Kurban Bayramı’nın, İslam alemine ve tüm insanlığa birlik, beraberlik, dayanışma, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederim.” Dedi.

Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı  Hamdi HELVACILAR, açıklamasında daha sonra şunları söyledi, “Birlik ve beraberlik duygularının kenetlendiği, yardımlaşma ruhunun canlandığı, kırgınlıkların yerini barışa bıraktığı bayramın tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Kurban Bayramı hasret çekenler için uzaktaki akrabaların yolunu, ihtiyaç sahipleri için gelecek yardımları, aile büyükleri için ziyarete gelecek evlatlarını dört gözle beklediği bayramlarımızdandır. Manevi değerlerimizin dile geldiği bu mübarek günlerde dargınlıklar geride kalır, aileler kalabalıklaşır, yardıma muhtaçlar sahiplenilir, komşu ve akraba ziyaretleri ile birlik beraberliğimizin anlamı kuvvetlenir. Tümgazider Denizli Şubesi olarak öncelikle tüm Muharip Gazi ve ailelerinin, Şehit yakınlarımızın, halkımızın ve siz değerli basın mensuplarımızın bayramını kutlar; sağlık, huzur, barış ve afiyet getirmesini temenni ederim.”