Başkarcı’nın Mimarı Turan Bozan Vefat Etti

Başkarcı’nın Mimarı Turan Bozan Vefat Etti

Başkarcı’nın belde olduğu dönemde 1989 ile 1999 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapan Beldenin çehresini değiştiren Turan Bozan bu gece…

Başkarcı Mahallesi’nin belde olduğu tarihlerde iki dönem Doğru Yol Partisi’nden Belediye Başkanlığı yapan ve Başkarcı’nın çehresini değiştiren eski Belediye Başkanlarından 66 yaşındaki Turan Bozan tedavi gördüğü hastanede bu gece hayatını kaybetti.

Konu hakkında bilgi veren yakın arkadaşlarından Honaz eski belediye başkanı Mesut Öner; “1955 doğumlu olan ve 1989-1994,1994-1999 Dönemlerinde Başkarcı Bld. Bşk. Lığı yapan çok sevdiğim arkadaşım Turan Bozan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi yarın (arefe) günü  Bakarcı’da öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından, Başkarcı Mezarlığına defnedilecektir. Başkanıma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” Bilgisini sosyal medya hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz yıllarda tansiyon sebebiyle felç geçiren ve aynı zamanda böbrek rahatsızlığı olduğunu bildiğimiz Turan Bozan, geçtiğimiz günlerde tedavi olmak için hastaneye yatırılmıştı.