BAŞKARCI MAHALLESİ’NDE HEYECANLI BEKLEYİŞ

BAŞKARCI MAHALLESİ’NDE HEYECANLI BEKLEYİŞ

Merkezefendi Belediyesi tarafından Başkarcı Mahallesi’nde inşa edilen düğün salonu ve pazaryerinde heyecanlı bekleyiş var. Başkarcı Mahallesi’ndeki kompleks projede çalışmalar son sürat devam…

Merkezefendi Belediyesi tarafından Başkarcı Mahallesi’nde inşa edilen düğün salonu ve pazaryerinde heyecanlı bekleyiş var. Başkarcı Mahallesi’ndeki kompleks projede çalışmalar son sürat devam ediyor.

Merkezefendi Belediyesi ilçeye yapısal anlamda projeler kazandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Başkarcı Mahallesi’ne yapılan pazaryeri ve düğün salonu projesinde adım adım sona yaklaşılırken heyecanlı bekleyişte sürüyor. Başkarcılılar tarafından tamamlanması beklenen proje, alt katı pazaryeri, üst katı ise düğün salonu olarak inşa ediliyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Başkarcı Mahallemize bilindiği üzere düğün salonu ve pazaryerini bir arada kompleks proje olarak yapıyoruz. Mahallemize çok yakışacak projemizde çalışmalar son sürat devam ediyor. Hem pazaryeri hem de düğün salonu olacak. Bin 312 metrekarelik projemizde 589 metrekarelik alan sadece pazaryerine ayrıldı. 540 metrekarelik tasarlanan düğün salonunda da 400 konuk ağırlanabilecek. Mahalle sakinlerimizde biz gibi heyecanla tamamlanmasını bekliyor. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.