Başkan Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Osman Zolan, “Denizli’mizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tüm kalbimle tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve kardeşliğin yanında birçok güzelliği içerisinde barındıran 11 ayın sultanı mübarek ramazan ayını uğurlamanın hüznünü, dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Denizli’de ramazan ayının manevi atmosferini en güzel şekilde yaşadıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, gerek iftar çadırlarında gerekse mahalle iftarlarında her gün binlerce hemşehrisiyle aynı sofrada dua edip oruç açmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını kaydetti. 


Ramazan Bayramı’nın yardımlaşma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günler olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, “Bu bayramda da aile ve akrabalarımız başta olmak üzere dostlarımızı, komşularımızı unutmamalı, küçükleri sevindirmeliyiz. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz, ihtiyaç sahibi ve yetimlere daha özenle kucak açmalı, özellikle kutsal vatanımız için canını veren şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerimizi mutlaka ziyaret etmeliyiz” ifadelerini kullandı. 


Denizli’de bayramın huzur ve güvenli bir şekilde geçirebilmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldıklarını belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerife Allah'ım tekrar kavuşmayı nasip eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle Denizli’mizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”