Başkan Zolan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Zolan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni etti. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan mesajında, tüm İslam aleminin büyük bir manevi huzurla idrak ettiği ramazan ayının ardından, mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti. Başkan Zolan, “11 ayın sultanı ramazan ayını uğurlarken, birlikteliğimizin, kardeşliğimizin ve dayanışma ruhumuzun tazelendiği Ramazan Bayramı’nı karşılamanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Salgın nedeniyle 2 yıllık aranın ardından yeniden iftar sofralarında vatandaşlarımızla buluşmanın huzurunu yaşadık. Bu huzur ve mutluluğumuzu inşallah bayram sevincimizle taçlandıracağız. Bu güzel günlerde ramazanın manevi iklimi ile ruhlarımızı arındırdık. Yakınlarımızdaki ihtiyaç sahiplerine el uzattık, soflarımızı sevdiklerimizle paylaştık” ifadelerini kullandı.

“Barış, huzur ve kardeşlik”

Milli birlik ve beraberliğin perçinlendiği Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa huzur ve kardeşlik getirmesi dileğinde bulunan Başkan Zolan, masajını şöyle tamamladı: “Bayramlar uzakların yakın olduğu, ailelerin kalabalıklaştığı ve sevdiklerimizle kucaklaştığımız özel günlerimizdir. Bu vesileyle başta tüm hemşehrilerimizin, ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin gönülleri kuşatarak barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.”