Başkan Zolan'dan Mevlid Kandili mesajı

Başkan Zolan'dan Mevlid Kandili mesajı

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Zolan, “Bu mübarek gecenin Denizli’mizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum"dedi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşrifini müjdeleyen Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya gelişinin insanlık için büyük ve kutlu bir hadise olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Mevlid Kandili, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın daha da pekişmesine, güçlenmesine vesile olacak en müstesna gecelerdendir. Bu kutlu gece Peygamber Efendimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır. Sayısız hikmeti uhdesinde barındıran bu mübarek gecede ellerimizi semaya açmalı, yüce Allah’ımdan af ve mağfiret dilemeli ve ihtiyaç sahiplerine el uzatmalıyız” ifadelerini kullandı.

İyiliği, doğruluğu, adaleti ve ahlâkıyla tüm insanlığın ufkunu aydınlatan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) kainatı onurlandırdığı bu kutlu gecede, inananların kendisini bir kez daha sorgulaması gerektiğini belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “O’nun hayatı sadece ümmeti için değil, kendisinden sonra gelen tüm insanlık için de en güzel rehberdir. Bu gece Peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamalı, bu eşsiz fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek gecede, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel şekilde yaşanmasını diliyor, Mevlid Kandilimizin Denizli’mizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum.”