Başkan Zolan “İşçilerimizle Omuz Omuza şehrimiz için çalışıyoruz”

Başkan Zolan “İşçilerimizle Omuz Omuza şehrimiz için çalışıyoruz”

Başkan Zolan, "Şehrimiz için tüm mesai arkadaşlarımızla beraber omuz omuza olmaya, hep birlikte taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çalışanın hakkının alnının teri kurumadan verilmesinin kutsal sayıldığı bir inancın mensubu olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Osman Zolan, üreten, emek sarf eden, gecesini gündüzüne katan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Tüm dünyada, işçi ve emekçilerin sorunlarını dile getirip çözümüne yönelik görüşlerin tartışılmasına vesile olan 1 Mayıs’ın mukaddes bir güne tevafuk olduğuna dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Ramazan Bayramı arifemizde 1 Mayıs’ı da kutlayacağız. Bu özel günün Denizli’mizde, ülkemizde ve tüm dünyadaki çalışanlara güzellikler getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli’ye kazandırılan hizmetlerin en büyük mimarlarının emekçiler olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Şehrimizin kalkınıp gelişmesi, yarınlara daha güvenle bakabilmesi için tüm mesai arkadaşlarımızla beraber omuz omuza olmaya, hep birlikte taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz inşallah. Bir ve beraber olduğumuz sürece daha iyiye ve güzele kavuşacağız. Bu vesilelerle emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, şehrimizin ve ülkemizin büyümesinde önemli rol oynayan tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günün kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.”