Başkan Zolan AYSİAD’ı ziyaret etti

Başkan Zolan AYSİAD’ı ziyaret etti

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, “Bizden birisiniz, sizin desteğiniz ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte birçok projeye imza attık” diyerek Başkan Zolan’a hoş geldiniz dedi.

Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AYSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut CATLIK, üyeler ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte AYSİAD’ın yeni merkezinde bir araya geldi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, “Bizden birisiniz, sizin desteğiniz ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte birçok projeye imza attık” diyerek Başkan Zolan’a hoş geldiniz dedi. Ayrıca tahsis edilen bu tarihi mekan için de teşekkürlerini sundu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise AYSİAD’ın kurulduğu günden bu yana iş dünyasında güçlü bir yer aldığını ifade ederek “Denizli’mize de çok faydası bulundu. Çok teşekkür ediyoruz. Belediye olarak sizlerin fikirlerinize, söylediklerinize hep önem verdik çünkü sizin tek hedefiniz Denizli’yi daha ileri götürmek ve geliştirmek, değerlerimize kültürümüze sahip çıkmak. Çalışmalarınızla hep ön ayak oluyorsunuz” dedi.


“Korkular yeri değil yaşama yeri yaptık”

Tarihi yapıların kullanıldığı zaman korunduğunu, korunmadığı durumlarda dağılıp gideceğinin altını çizen Başkan Zolan, bu bölgedeki evlerin restorasyonunun yapılmadan önceki halinden bahsetti. Kendisine gelen şikayette bu yerlerin telle çevrelenmesi gerektiğini dile getirenler olduğunu açıkladı. “Burayı restore etmeden önce vatandaşlarımızdan şikayet geliyordu, çocuklarımız buradaki mezbelelikte oynuyor, başlarına bir iş gelecek, otlarla, bitkilerle harabe halde, yakılmış bir binaydı. Bizzat bana çevresini telle çevirip kapatın ki olumsuzluklar olmasın şikayeti geldi. Bizde buraları kamulaştırarak ve Anıtlar Kurumu’ndan restorasyonlarımızı onaylatarak Denizli’ye kazandırdık” dedi ve korkular yeri değil yaşama yeri yaptık diye ekledi.  AYSİAD’ın kendilerine tahsis edilen yapıyı koruyacağına emin oldukları için tereddütsüz tahsis sağlandığını da ifade etti.