BAŞKAN TEFENLİLİ TOBB TİCARET BORSASI KONSEYİ’NE SEÇİLDİ

BAŞKAN TEFENLİLİ TOBB TİCARET BORSASI KONSEYİ’NE SEÇİLDİ

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, TOBB Genel Kurulu’nda yeniden TOBB Ticaret Borsaları Konseyi asil üyesi seçildi.

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, TOBB İkiz kulelerde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılım sağladığı Genel Kurul’da yeniden TOBB Ticaret Borsaları Konseyi üyesi seçildi. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tefenlili, " Ticari hayatı oluşturan ve yaşatan iş dünyasının en büyük ve tek yasal çatı altında toplayan TOBB bünyesindeki Ticaret Borsaları Konseyi, üst akılı temsil etmektedir. Aynı ruh ve aynı heyecanla camiamıza ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ayrıca 79. TOBB Genel Kurul toplantısında delegelerimizin oyları ile güven tazeleyen Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ve yönetimini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bundan önce olduğu üzere bundan sonra da karar mercileriyle istişare halinde ve koordinasyon içinde çalışacak olan Ticaret Borsaları Konseyi’nin hayırlı işlere imza atması için çalışacağız" dedi.