Başkan Tefenlili: Onlar Aydınlık Yarınlarımızın Teminatı

Başkan Tefenlili: Onlar Aydınlık Yarınlarımızın Teminatı

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle bir mesaj yayınlayan Denizli, Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili,

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle bir mesaj yayınlayan Denizli, Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, yayımladığı mesajında “Öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği icra eden, toplumumuzun geleceğine şekil veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e, Millet Mektepleri Başöğretmenliği’nin verilmesi vesilesiyle 24 Kasım’ın Öğretmenler Günü olarak kutlandığı hatırlatan Başkan Tefenlili, geleceğimizin mimarı olan öğretmenlerimizin değerinin her gün bilinmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Tefenlili mesajının devamında şu görüşlere yer verdi:

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetişkin birer insan oluncaya kadar emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, onları yetiştirerek kutsal bir mesleği icra etmektedir. Bilgi, birikim ve donanımları ile toplumumuzun geleceği olan çocuklarımızı aydınlatmakta, onların, vatanımız, milletimiz ve insanlık için faydalı birer birey olması için yoğun çaba sarf etmektedirler. Mesleklerini icra ederken bir çok fedakarlıkta bulunan öğretmenlerimizi daima başımızın üstünde tutacak, onlara verdiğimiz değeri sürekli koruyacağız. Bu duygu ve düşünceler ile Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş olan tüm öğretmenlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyor, aydınlık yarınlarımızın teminatı olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında üstün başarılar diliyorum.”