Başkan Tefenlili: Mutlu ve Huzurlu Bir Bayram Diliyorum

Başkan Tefenlili: Mutlu ve Huzurlu Bir Bayram Diliyorum

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak tüm Milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Rahmet, merhamet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’i nihayete erdirip bayram gününe kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Tefenlili mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yanında olmanın sevincini, iftar sofralarını paylaşmanın mutluluğunu güçlü duygularla yaşadık. On bir ayın sultanı Ramazan ayını güzel anılarla geride bırakıp, bir Ramazan Bayramı’nı daha karşılamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. 

Bilindiği gibi bayramlar, birlik ve beraberlik duygusu içerisinde aile büyüklerimizle, çocuklarımızla ve sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz müstesna günlerdir. İnancımızda ve toplumumuzda çok özel yeri olan dini bayramlarımız, sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü gibi güzel duygularımızı pekiştirir, dargınlıkları sonlandırır. Bu Ramazan Bayramı’nın da ülkemize ve tüm dünyaya barış, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temenni eder, Milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı gönülden tebrik ederim”