BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NDAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NDAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Regaip Kandili vesilesi ile bir mesaj yayımladı. Başkan Subaşıoğlu, “Regaip Kandili’nin tüm Türk ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni…

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Regaip Kandili vesilesi ile bir mesaj yayımladı. Başkan Subaşıoğlu, “Regaip Kandili’nin tüm Türk ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Regaip Kandili’ni kutlamak için yayımladığı mesajda, “Üç ayların başlangıcını müjdeleyen ve rahmeti bereketi bol olan mübarek günlerde Regaip Kandili’ni iyi değerlendirmeliyiz. Çünkü Regaip Gecesi, ellerin Yüce Allah’a açıldığı, günahların bağışlandığı, yapılan ibadetlerin sevaplarının katlanarak arttığı, rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek bir gecedir. Bu hayırlı ve mübarek güne ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Böylesine mübarek gecede ibadetlerimizi ve dualarımızı eksiksiz bir şekilde yerine getirmeliyiz. Regaip Kandili’nin tüm Türk ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.