BAŞKAN SUBAŞIOĞLU PAZAR YERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU PAZAR YERİNİ ZİYARET ETTİ

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Adalet Mahallesi’ne kazandırılan açık pazaryerini ziyaret etti. Pazar esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Subaşıoğlu, alışveriş yapan vatandaşlarla…

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Adalet Mahallesi’ne kazandırılan açık pazaryerini ziyaret etti. Pazar esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Subaşıoğlu, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Merkezefendi Belediyesi, ilçeye kazandırdığı açık ve kapalı pazaryerlerine bir yenisini daha ekledi. Adalet Mahallesi’ne kazandırılan, 37 esnafın ve 20 müstahsilin hizmet verdiği açık pazaryerini ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, tezgâh başındaki esnafa hayırlı işler diledi. Başkan Subaşıoğlu pazar alışverişinde bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İlçemize açık ve kapalı pazaryeri kazandırmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede bir pazaryeri de Adalet Mahallemize kazandırdık. Hem esnafımızı hem de vatandaşlarımızı ziyaret etmek adına bugün Adalet Mahallemizdeki pazaryerine geldik. Merkezefendimize, Adalet Mahallemize bu pazaryerimiz hayırlı olsun. Pazar esnafımıza hayırlı işler ve kolaylıklar diliyorum” dedi.