BAŞKAN SUBAŞIOĞLU MERKEZEFENDİLİLERİ DİNLİYOR

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU MERKEZEFENDİLİLERİ DİNLİYOR

Merkezefendi Belediyesi’nin Mart ayında başlattığı ve her ayın ilk Cumartesi günü gerçekleştirilen ‘Sizi Dinliyoruz’ programı, 6 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00-14.00 arası belediye binasında…

Merkezefendi Belediyesi’nin Mart ayında başlattığı ve her ayın ilk Cumartesi günü gerçekleştirilen ‘Sizi Dinliyoruz’ programı, 6 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00-14.00 arası belediye binasında gerçekleştirilecek. 

Merkezefendi Belediyesi tarafından ‘Sizi Dinliyoruz’ adıyla başlatılan vatandaş buluşmaları devam ediyor. Merkezefendililer, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile bir araya gelerek taleplerini ve şikâyetlerini bildiriyor.  ‘Sizi Dinliyoruz’ buluşmaları 6 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00-14.00 arası belediye binasında gerçekleştirilecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya geliyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak ‘Sizi dinliyoruz’ adıyla başlattığımız programlarımız çerçevesinde ise vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlıyoruz. 6 Mayıs Cumartesi günü tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.