Başkan Şevik, Yeni Mahalle Muhtarını ziyaret etti

Başkan Şevik, Yeni Mahalle Muhtarını ziyaret etti

Belediye Başkanı Mustafa Şevik,“81 ilde 100 muhtarlık binası” projesi kapsamında yapılan Buldan Yeni Mahalle Muhtarlık binasını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt’ün de katıldığı ziyarette, Yeni Mahalle Muhtarı Saliha Seyrek ile mahalleye yapılan belediye yatırımlarıyla ilgili istişarelerde bulundu.  Mahallenin sorunlarıyla ilgili de bilgi alan Başkan Şevik muhtarların görevlerini daha iyi şartlarda yerine getirebilmeleri için hep yanlarında olduklarını belirterek, “Muhtarlarımız yerel yönetimlerde bizim, elimiz ayağımız, gören gözümüz, duyan kulağımız ve aynı zamanda sesimizdir. Zor ama kutsal bir görev ifa ediyoruz. Birlikte yapacağımız daha çok işimiz var” dedi.

Yeni Mahallenin sorunlarını da bildiğini belirten Başkan Şevik, “Sorunların çözümü konusunda bir plan ve yol haritası belirledik. Bir plan ve olanaklar ölçüsünde sorunları çözeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Muhtar Saliha Seyrek, mahallenin acil çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili Başkan Şevik’e bilgi verdi.