Başkan Şevik: Türk Polis Teşkilatımızla övünüyoruz

Başkan Şevik: Türk Polis Teşkilatımızla övünüyoruz

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “10 Nisan 1845’den bugüne kadar, emniyet ve esenliğin bekçisi, asayiş ve toplum huzurunun güvencesi olmayı başaran Türk Polis Teşkilatımızla övünüyoruz. Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutluyorum” dedi. 

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, polis olmanın zor olduğunu,  özveri, özgüven, öz değerlere bağlılık istediğini vurguladı.  

Türk Polis Teşkilatı’nın, suç ve suçluyla mücadelede cesaret nişanesi, masum ve mağdurları korumada asalet numunesi olduğunu söyleyen Başkan Şevik mesajında şu ifadelere yer verdi: “ 10 Nisan 1845’den bugüne kadar, emniyet ve esenliğin bekçisi, asayiş ve toplum huzurunun güvencesi olmayı başaran Türk Polis Teşkilatımızla haklı olarak övünüyoruz.  

Türk polisi Türk milletinin beka ve güvenliğinin 177 yıllık hizmetkârıdır. Şunu unutmayalım ki, asıl polis, asıl hâkim ve savcı insanın kendi vicdanıdır. Vicdan ışıldıyorsa, vicdan işliyorsa; iyiyle kötünün, doğruyla yanlışın tafsilatlı tefriki mutlaka yapılacak, ne suç ne de suçlu aramızda barınmayacağı gibi başlarını kaldıracak dermanı bile bulunmayacaklardır.

Bodrum'da silah kaçakçıları ile girilen çatışmada şehit düşen polisimiz Ercan Yangöz başta olmak üzere aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, hâlihazırda görevi başında bulunan Polis Teşkilatı mensuplarına sağlık ve başarı diliyorum. Türk Polis Teşkilatı’nın 177’inci kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi.