Başkan Şevik, DESİAD Üyelerini ağırladı 

Başkan Şevik, DESİAD Üyelerini ağırladı 

DESİAD üyesi iş insanları,  Belediye Başkanı Mustafa Şevik rehberliğinde ilçenin tarihi, kültürel değerleri ile doğal güzelliklerini gezerek yerinde görme imkanı buldu.

DESİA,   dayanışma ve iş birliği ağlarını genişletmek amacıyla başlattığı ilçe ziyaretlerini Buldan’da devam etti.  PAÜ Rektör Danışmanı Denizlili iş insanı Süleyman Kocasert, DESİAD Başkanı İbrahim Şenel,  DESAİD Başkan Yardımcısı Mine İlhan ile yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyesi iş insanlarının aileleriyle birlikte gerçekleştirdikleri Buldan ziyareti, Tripolis Antik Kentinden başladı. 

DESİAD üyeleri daha sonra, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i , BELKÜM’deki makamında ziyaret etti. Başkan Şevik’e dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi veren DESİAD üyeleri, burada ilçenin tarihi ve kültürel değerleriyle ilgili bilgi aldılar.  Geleneksel el dokumasının dünü ve bugününün sergilendiği eski cezaevi koğuşlarını gezen DESİAD üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Şevik rehberliğinde,  belediye tarafından sokak sağlıklaştırması ve restorasyon uygulaması tamamlanan sokakları gezdiler, Talat Tarakçı konağında kahve içip dinlendiler.

Buldan’ın barındırdığı kuş türü ve endemik bitki türleri bakımından doğa harikası olan Süleymanlı Yayla Gölü’nü gezen DESİAD Üyeleri,  misafirperverliği ve ilgisinden dolayı Başkan  Şevik’e teşekkür ederek ilçeden ayrıldılar.