Başkan Osman Zolan'dan Babalar Günü mesajı

Başkan Osman Zolan'dan Babalar Günü mesajı

Başkan Osman Zolan, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, evlatlarını sevgiyle büyüten ve her türlü fedakârlığa katlanan babaların birer kahraman olduğunu söyledi. 

Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu özel günün babaların değerini anlamak ve onlara minnettarlığımızı göstermek için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Babaların ailenin temel direkleri olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, onların sevgi, özveri ve fedakârlıklarıyla aile bağlarını daha da güçlendirdiğini ifade etti. Büyük Türk milletinin güçlü aile bağları ve toplumsal değerlere verdiği önemle tanındığını kaydeden Başkan Zolan, "Babalar, çocukların yetişmesinde, değerlerin gelecek nesillere aktarılmasında ve doğru yolu göstermede önemli bir rol oynar" dedi. Başkan Zolan, tüm babaların varlıklarıyla çocuklarına örnek olduğunu ifade ederek, evlatlarını sevgiyle büyüten ve her türlü fedakârlığa katlanan babaların birer kahraman olduğuna dikkat çekti. 

Babaların hayatta doğru yolu gösteren rehberler olduğunu belirten Başkan Osman Zolan mesajına şöyle son verdi: "Bizlere hayatımızın her anında destek olan babalarımızın kıymetini sadece bu özel günde değil, her gün bilmeliyiz. Ne yapsak babalarımızın haklarını ödeyemeyiz. Başta hayatını kaybeden kıymetli babam ve şehit babaları olmak üzere olmak üzere bu vatan için canını veren tüm merhum büyüklerimizi rahmetle anıyorum. Tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum."