Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı 

Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı 

Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Bizler için en kutsal kazanç, alın teri ile kazanılan helal kazançtır” dedi. 

1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, işçi ve emekçilerin demokratik yollarla hak arayışının simgesi olan 1 Mayıs’ın çalışma hayatındaki sorunların dile getirilmesi ve çözüm önerilerinin ortaya konulması için önemli bir gün olduğunu dile getirdi. Alın teri ve emeği ile milli gelire büyük katkılar koyan işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Peygamber Efendimiz (SAV), ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ buyurmuştur. Bizler için en kutsal kazanç, alın teri ile kazanılan helal kazançtır. İnsana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal sayan bir medeniyetin mensubu olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışanlarımızla el ele gönül gönüle güzel şehrimize, ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” 

Denizli’de hayata geçirdikleri eserlerin en büyük mimarının işçi ve emekçiler olduğunu belirterek, mesai mefhumu gözetmeden alın teri döken çalışanlarla omuz omuza olmaktan onur duyduğunu bildiren Başkan Zolan, “Özverili çalışmalarıyla Denizli’mizin ve ülkemizin kalkınmasına büyük katkı sağlayan işçi ve emekçilerimiz hizmet ve üretimin en önemli aktörleri olmaya devam edecektir. Bu vesilelerle emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, şehrimizin ve ülkemizin gelişip kalkınmasında önemli rol oynayan tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günün kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.