BAŞKAN ÖRKİ’DEN KADİR GECESİ MESAJI

BAŞKAN ÖRKİ’DEN KADİR GECESİ MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, İslam Âleminin en özel gecelerinden olan Kadir gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Örki, “Bin aydan daha hayırlı olduğuna inandığımız Kadir Gecesi biz insanlar için bağışlanmak, barışmak, kendimizi yeniden sorgulamak için bir fırsat” dedi.

İslam Âleminin bin aydan daha hayırlı kabul edildiği, üç ayların sonuncusu olarak Ramazan ayının yirmi yedinci gününe denk gelen Kadir Gecesi 27 Nisan 2022 gecesinde idrak edilecek. Bu hayırlı gece dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki mesajında şu görüşlere yer verdi; “Maneviyatı yüksek olan Kadir Gecesi’ne ulaşmış olmanın mutluluğu ile tüm İslam Âleminin Kadir Gecesi hayırlı olsun. Ne büyük mutluluktur, Yüce Rabbimizin bizlere bağışlanmak, barışmak, kendimizi yeniden sorgulamak için bir fırsat vermesi. İnanıyoruz ki, bu gecede yapılan ibadetler, hayırlar ve dualar kabul olur. Son yıllarda etkisi altında kaldığımız koronavirüs pandemisi sürecinin ardından çok şükür Kadir Gecesi’nde camilerimizde buluşacağız. Evlerimizden dua sesleri yükselecek. Her birimizin duası da yine güzellikler adına, evlatlarımız adına, Milletimiz ve Vatanımız adına olacaktır. Bu hayırlı gecenin hürmetine eş, dost ve akrabalar arasında dargınlık varsa giderilmeli, küsler barışmalıdır. Büyüklerimiz hatırlanmalı, küçüklerimize bu güzel gecenin güzelliği anlatılmalıdır. Bu düşüncelerle, Tüm Pamukkaleli vatandaşlarım başta olmak üzere Denizlili hemşehrilerim ile İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni kutlar, hayırlar getirmesini temenni ederim”.