Başkan Keçeci'den Veda Mektubu

Başkan Keçeci'den Veda Mektubu

DBOBaşkanı Müjdat Keçeci, "17 yıllık görev sürecim boyunca Denizli Sanayi Odası’nda gerçekleştirdiğimiz icraatlarımızı anlattım. Bir kez dana teşekkür etmek için mektup yazmak istiyorum" dedi.

DSO Başkanı Müjdat Keçeci, "17 yıllık görev sürecim boyunca Denizli Sanayi Odası’nda gerçekleştirdiğimiz icraatlarımızı daha önce gerek basın mensupları gerekse meclis üyelerimiz marifetiyle anlatmaya çalışmıştım. Her seferinde bu icraatlarda birlikte hareket ettiğim arkadaşlarıma teşekkür ettim ancak bir defa daha siz değerli dostlarıma ve Denizli Sanayi Odası’nın paydaşlarına doğrudan teşekkür etmek için bu mektubu kaleme alıyorum." dediği bir veda mektubu yayımladı.

Keçeci Konu hakkında yazdığı mektubunda şunları söyledi; "Bildiğiniz üzere Denizli Sanayi Odası, Çardak OSB’nin inşaatı nedeniyle finansal açıdan oldukça zor günler geçirmişti. Göreve ilk geldiğimiz zaman birlikte olduğumuz meclis arkadaşlarım, hiç tereddüt etmeden ellerini ceplerine atıp destek oldular. Yeri geldi mahkeme salonlarında yeri geldi banka müdürlerinin odalarında, hep yanımda olan veya yanımda hissettiğim bu arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Sonrasında Çardak OSB için kolları sıvadık. Tek tek arsa sahiplerini ikna edip yeni bir imar düzenlemesi yaptık, arsalarımızı bankalardan aldık ve sanayicilere tahsis ettik. Bu süreçte de benimle birlikte çalışan, Denizli’ye yatırımcı kazandırmak için mesaisini harcayan, yol kat eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tüm bu çabalar sonuç verdi ki bugün hem Odamız finansal olarak güçlü bir konumda hem de Çardak OSB bambaşka bir boyutta. Son 3 yıllık süreçte Okan Konyalıoğlu’nun başkanlığında yapılan işler de bizlerin geçmişte verdiği çabaları boşa çıkarmayacak nitelikte. Bir OSB’yi baştan yaratmak hem zaman hem de para isteyen bir iş. Ancak biz yaşadığımız tüm olumsuz tecrübeye rağmen, makine imalatının Denizli’ye kazandıracağı katma değere ve makine sanayicilerimize güvendik ve Makine İhtisas OSB için kollarımızı sıvadık. Bu konuda da benimle birlikte yürüyen ve benden desteğini esirgemeyen herkese en içten duygularımla teşekkür ederim. Şimdi yeni dönemde görev alacak arkadaşların da attığımız bu temellerin üzerine Denizli’ye yakışacak Çardak OSB’yi ve Denizli Makine İhtisas OSB’yi üretim merkezleri haline getireceklerine inanıyorum ve şimdiden onlara da teşekkür ediyorum.

17 yıllık süreçte aşmamız gereken büyük engeller oldu ama hiç yılmadık. Yılmadığımız gibi kanundan kaynaklanan görevlerimizi bir saat bile aksatmadan hem Denizli sanayicisine hizmet vermeye hem de Denizli halkına olan görevlerimizi yerine getirmeye devam ettik. Yüzlerce toplantının organizasyonu, binlerce misafirin ağırlanmasında 10 kişilik bir çalışma ekibiyle hepsinin üstesinden geldik. Yapmak zorunda olmadığımız halde, kendimizi bu ülkeye ve bu şehrin insanlarına borçlu hissettiğimiz için değeri 2 Milyon Euro’yu bulan AB projelerine proje sahipliği veya ortaklık yaptık. Kolay değildi ama başardık. Gecesini gündüzüne katarak tüm bunları gerçekleştiren Oda personelimize de ayrıca teşekkürü borç bilirim. 

Bu kadar çok iş başaran, belki de her gün bir başarı hikayesi yazan Odamıza ve Odamızın hizmet verdiği Denizli’nin sanayicilerine yakışmayan hizmet binamızı da yenileyerek, görev süremizi taçlandırdığımızı düşünüyorum. Başta İnşaat Komisyonu’nu yöneten Selim Kasapoğlu olmak üzere emeği geçen herkese ve binamızın inşaasında tuzu olan, bizlerden desteğini esirgemeyen tüm sanayicilerimize de teşekkürü borç bilirim. Denizli sanayisi onların sayesinde, kendisine yakışır bir hizmet binasının sahibi oldu. 

17 yıllık süre boyunca çok çalıştım, çok yol yaptım, çok konuştum, çok yazdım, çok çizdim. Bu süreçte dostlarımın ve çalışma arkadaşlarımın desteği hiç eksik olmadı. Eminim ki bu yeni süreçte de görev alacak arkadaşlarım uyum içinde ve birbirlerini destekler nitelikte çalışacaklardır. Hepsine şimdiden başarılar diliyor ve Denizli sanayisi adına yapacakları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum.”