Başkan İnamlık’tan 10 Kasım mesajı

Başkan İnamlık’tan 10 Kasım mesajı

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü olması dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü olması dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza etmek, Millet olarak Atatürk’e, O’nun fikirlerine ve eserlerine daima sahip çıkmak hepimizin vazifesidir” dedi.

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü olması dolayısıyla basın mesajı yayımladı. Başkan İnamlık mesajında, “Tarih boyunca şanlı zaferler yazan, hayatını ülkesine ve milletine adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur.

O’NUN FİKİRLERİNE SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN VAZİFESİDİR

Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza etmek, Millet olarak Atatürk’e, O’nun fikirlerine ve eserlerine daima sahip çıkmak hepimizin vazifesidir. İnanıyoruz ki, gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir. Atatürk, bağımsızlık mücadelesinde milli birlik ve beraberliği tesis ederek, cephede kahramanca mücadele eden büyük komutan, kazandığı zaferler ve bize kazandırdığı eserlerle birlikte aynı zamanda engin düşünceleriyle ortaya koyduğu fikirlerle başta milletimiz olmak üzere tüm dünya için örnek bir devlet adamı ve liderdir.

ASLA UNUTULMAYACAKTIR

Türk Milletinin Anadolu'da yeniden doğuşuna önderlik yaparak bağımsızlık destanı yazan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.