Başkan Hüsnü Yılmaz : Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Teminatıdır

Başkan Hüsnü Yılmaz : Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Teminatıdır

Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Görev aldığı süre içinde yaptıkları çalışmaları ve projelerini anlattı

Başkan Yılmaz, Görev aldığı süre içinde yaptıkları çalışmaları anlattı


Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Görev aldığı süre içinde yaptıkları çalışmaları ve projelerini anlattı. Başkan Yılmaz, “2024 yılı için gerçekleştiremediğimiz projeleri ve yeni projelerimizi vatandaşların doğrultusunda halkımıza sunacağız” dedi.  

Kulvar Gazetesine açıklamalarda bulunan Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz yerel seçim öncesi şehirde devam eden çalışmalar ve önümüzdeki dönem hayata geçirilecek projelerini anlattı.  

Yerel seçimlerde tekrar aday olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz 2019 yılında ilk görev aldığımız günden itibaren vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük. İlk olarak bizden önceki dönemde iptal olma konumuna gelen TOKİ evleri için ihaleye çıkarmak oldu. Bir yıl gibi bir sürede tamamladığımız 180’i konut 5 dükkanı vatandaşlarımıza teslim ettik. Ayrıca Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından 26 deprem zedemizi TOKİ deprem konutlarına yerleştirdik.

HIRSIZLARI TESPİT ETMEK İÇİN KAMERA SİSTEMİ KURDUK

Çardak İlçesinde önüne geçilmeyen hırsızlığı azaltmak için harekete geçen Başkan Yılmaz mahallelerimizde hırsızlık olayları artmıştı, hırsızlık olaylarının önüne geçebilmek için bütün mahallelerimizde ve merkezde plaka tanıma sistemi ve kameralar sistemlerini kurduk mahallerimizde hırsızlık olayları yüzde 70 azaldı.

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çardak ilçesinde doğalgaz çalışmalarına hız veren Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda 2 senedir doğalgaz çalışmaları devam ediyor yüzde 60 seviyelere geldik, 2024 yılında ilçemizin tamamını doğalgaza kavuşturacağız” dedi.

SIKINTIMIZ İMAR !

Başkan Yılmaz, “Çardak İlçesinin en büyük sıkıntımız imar burada inşaat oranımız yüzde 25, yüzde 40 çıkarmak için Denizli Büyükşehir ile birlikte çalışıyoruz 2024 vatandaşın hizmetine sunacağız” dedi.

KURBAN KESİM YERİ KAZANDIRDIK

Kurban Bayramında vatandaşlara temiz bir ortamda kurban kesim alanını kazandıran Başkan Yılmaz ilçemize ilk yılımızda kurban kesim yeri kazandık, vatandaşlarımız şimdi rahat, temiz ve hijyen olarak kurbanlarını orda kesiyor. Ayrıca Çiftçilerimizin talepleri üzerine Çardak Merkez, Beylerli, Söğüt, Çaltı, Gölcük mahallelerimizde Çiftçiler kantar yapım işine girdik şimdi vatandaşlarımız kullanmakta.

ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesinin desteği ile mahallelerimizde çevre yollarımıza asfalt çalışmaları yapıldı. Alt yapısı yapılmıştı mahallelerimizde 90 bin metrekare kilit taşı döşemesini gerçekleştirdik. Henüz gerçekleştiremediğimiz Bir çok projelerimiz var 2024 yılı için gerçekleştiremediğimiz projeleri ve yeni projelerimizi Vatandaşların doğrultusunda halkımıza sunacağız.

SPOR ALANLARI KAZANDIRDIK

Spor salonu ve gençlik merkezini tamamlayan Çardak Belediyesi Ocak ayında Spor salonu ve gençlik merkezini resmi açılışla duyurulacak.  Büyük bir projeye imza atan Başkan Yılmaz, “Düğün salonu kültür merkezi projemizi ekonomi şartlardan dolayı 5 sefer ihaleye çıkmamıza rağmen ihaleyi veremedik Büyükşehir ile birlikte 6’cı ya çıkıyoruz “dedi.

DÜDEN PINARI PARKI ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

100. Yıl Ekonomi ve Proje Ödülleri’nde, Çardak ilçesinin  Gemiş Düden Pınarı Parkı “Yılın En Başarılı Çevre Belediyeciliği” ödülüne layık görülen Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, “Gemiş mahallemizde Düden Pınarı parkı yaptık vatandaşlarımızın vakit geçireceği güzel bir alan oldu, göl havası içinde, Sosyal Tesis, Çocuk Parkı ve Yürüyüş Yolu, Piknik Alanları, Voleybol Sahası ve Sosyal Donatı Alanları bulunuyor. Denizli’ye yakın illerden Düden Pınarı Parkına ziyarete ediyor. Hüsamettin Özcan parkımızda vardı oranında tekrar bir düzenlemesini yaptık yazın yer bulunmayacak kadar yoğunluk oluyor.


Vatandaşlarımızla sürekli iştişare içerisindeyiz vatandaşlarını istekleri ve talepleri doğrultusunda onları yerine getirmeyi gayret ediyoruz” diye ifade etti.