BAŞKAN HORZUM’DAN DENİZLİLİLERE ÇAĞRI VAR

BAŞKAN HORZUM’DAN DENİZLİLİLERE ÇAĞRI VAR

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, 14 Mayıs günü gerçekleşecek Genel Seçimler için tüm Denizlili hemşehrilerini sandıkta oy kullanmaya davet etti.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, seçmenlere çağrıda bulundu. 14 Mayıs Genel Seçimlerinin önemine değinen Başkan Horzum, tüm vatandaşların sandıklara gidip Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemesi gerektiğini belirtti. Horzum yaptığı çağrıda, “Bu seçim ikinci tura kalmamalı, ilk turda bu ucube sistemi ülkemizden göndermemiz gerekiyor.  Millet İttifakı Denizli’de en az 6 Milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderecek” şeklinde konuştu.

BAŞKAN HORZUM, “ELLERİYLE TAŞ ATANLAR DEĞİL, ELLERİYLE KALP YAPANLAR KAZANACAK”

İnsanların artık bu iktidardan bıktığını belirten Başkan Horzum, “Seçim çalışmaları kapsamında sahada vatandaşlarımız ile sık sık bir araya geliyoruz. Esnaf, çiftçi, genç, yaşlı, öğrenci, memur, işçi, kısaca bu ülkede yaşayan küçük çocuklar bile iktidarın değişmesini istiyor.  Kadınlarımızın, siyasette söz sahibi olacağı günler çok yakın. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bilhassa kadınlarımızdan destek bekliyor.  Kadınlarımızın haklarını savunmak, onların özgür bir şekilde yaşamalarını sağlamak için geliyoruz.  Daha önce CHP’ye oy vermemiş kardeşlerime sesleniyorum. Hangi etnik kökene sahip olursanız olun biz; dil, din, ırk, cinsiyet ayırmadan hepinizi aramızda görmek istiyoruz. Daha özgür daha huzurlu bir ülke için Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hep birlikte destekleyelim. Denizli’den rekor bir oy oranı ile Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanımız yapalım. Elleriyle taş atanlar değil, elleriyle kalp yapanlar kazanacak. Biz sevgimizle, insanlığımız ile bunların üstesinden geleceğiz. Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana çizgisinden çıkmayan Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara getirmenin zamanı geldi.  Hep birlikte elimizi vicdanımıza koyacak, hırsızlardan, devletimizi soyanlardan hesap soracağız.  ‘Yine oylar çalınacak’ algısı yaratmaya çalışanlara inanmayın.  Oylar çalınmayacak! Bizler tüm sandıklarda nöbet tutacağız.  Tüm Denizlili hemşehrilerimi Millet İttifakı’na oy vermeye davet ediyorum.  Gelin birlik olalım. Bu seçimi şansa bırakmayalım” ifadelerini kullandı.