BAŞKAN HORZUM “ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE HEP BİRLİKTE YÖN VERECEĞİZ”

BAŞKAN HORZUM “ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE HEP BİRLİKTE YÖN VERECEĞİZ”

Başkan Horzum, “İlk turda sandıklarımızdan değişim çıktı. Gelin bu işi ikinci turda bitirelim. 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne hep birlikte çıkartalım” dedi.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesi vatandaşlara çağrıda bulundu. İlk turda sandıktan değişim kararı çıktığını belirten Başkan Horzum, “Cennet vatanımızı layık olduğu yere taşımak bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının en önemli görevidir. Gelin bu işi artık bitirelim. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ata’mızın bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken Çankaya Köşkü’ne çıkaralım. Vatanını, bayrağını ve milletini seven tüm yurttaşlarımız sandığa gitsin” ifadelerini kullandı.

Başkan Horzum, “İlk Turda Kazandık Şimdi Tarih Yazacağız"

Birinci turda sandıktan değişim çıktığını, ikinci turda ise vatandaşların desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, vatandaşlara ‘Sandığa gidin’ çağrısı yaptı. Başkan Horzum, “Denizlimizde ilk turda kazanan sayın Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Bu Pazar zaferimizi taçlandıracak ve daha büyük bir oy oranı farkı ile hem Denizlimizde hem de ülkemizde tarihe geçeceğiz. 14 Mayıs seçimlerinde sandıktan değişim çıktı. İlk turda bu iktidarı yerinden salladık. İkinci turda ise bu işi hep birlikte bitireceğiz. Ülkemizin geleceğine yön vermek için vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var.  Ekonomi, eğitim, sağlık, tarım, adalet ve liyakat konusunda ülkemiz 20 yıldır büyük sıkıntılar çekmektedir. Ülkemizin kalkınacak gücü kalmamıştır. İşçi, memur, öğretmen, doktor, öğrenci, genç, yaşlı, ülkemizde yaşanacak bu değişimin bir parçası olmak için hep birlikte yarın sandığa gideceğiz. Ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olan 28 Mayıs seçimlerinde üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmemiz gerekiyor. İkinci turda 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu hep birlikte Çankaya’ya gönderelim. Ülkemize barışı, sevgiyi, adaleti, bolluğu ve bereketi yeniden getirelim” şeklinde konuştu.