BAŞKAN HORZUM: “DENİZLİ’MİZE GELEN BAHARIN EŞLİĞİNDE RAMAZAN BAYRAMI’NA KAVUŞTUK”

BAŞKAN HORZUM: “DENİZLİ’MİZE GELEN BAHARIN EŞLİĞİNDE RAMAZAN BAYRAMI’NA KAVUŞTUK”

BAŞKAN HORZUM: “DENİZLİ’MİZE GELEN BAHARIN EŞLİĞİNDE RAMAZAN BAYRAMI’NA KAVUŞTUK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Horzum; “31 Mart’ta Denizli’miz derman belediyecilik ile buluştu. Derman Belediyecilikle beraber Denizli’mize gelen baharın eşliğinde Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Tüm Denizlili hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Değerli hemşerilerim, sevgili Denizlililer mübarek Ramazan ayımızı geride bıraktık. Ramazan ayımızda paylaşmanın, dayanışmanın örneklerini Denizli’mizde görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayımızı bu yıl seçim süreciyle birlikte geçirmek zorunda kaldık. Ramazan’ın bereketi, Denizli’mizi güzel günlere kavuşmasını da sağladı. 31 Mart seçim sonuçları sonucunda Denizli’mizde CHP olarak Büyükşehir ve 15 ilçe belediyesini kazanmanın sevincini yaşadık. 31 Mart’ta Denizli’miz derman belediyecilik ile buluştu. Derman Belediyecilikle beraber Denizli’mize gelen baharın eşliğinde Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Ayrımcılık şehrimizde son buldu. Derman belediyecilik Denizli’de siyasi rakiplerimizin kazandığı 4 ilçeye de hizmetlerini götürecek. Paylaşmanın, hakça bölüşmenin tüm gereğini yerine getirecektir.

Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiren, kültürümüzde var olan sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğimizi güçlendiren, milli ve manevi değerlerimizi hatırlamamıza vesile olan özel günlerdir. Ramazan Bayramı'nı, sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedildiği, dargınlıkların ve kırgınlıklarının unutulduğu, kimsesizlere herkesin dost elini uzattığı, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşandığı günler olarak geçirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Denizlili hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.”