Başkan Hakan'dan Festivale Davet

Başkan Hakan'dan Festivale Davet

Başkan Hakan'dan Festivale Davet

Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan düzenlenecek Çal Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Hakan açıklamasında şu ifadelere yer verdi :

Bu yıl 27.'sini düzenleyeceğimiz Çal Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali'mizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Çeyrek asrı aşkın süredir gerçekleştirilen bu etkinlikte, halkımızla birlikte hasadımızın heyecanını yaşayacak; Üzüm Yarışması, Pekmez Kaynatma, Dibekte Keşkek Dövme gibi çeşitli etkinlikler ve ünlü sanatçılarımızı ağırlayacağımız konserlerle dolu dolu 3 gün geçireceğiz. Sabahın erken saatlerinde başlayıp geceye kadar devam edecek birçok farklı etkinliğimizle ilçemizden ve ilçemiz dışından festivalimize gelecek tüm konuklarımıza unutulmaz anlar yaşatacağız.

Çal İlçemizi ulusal ve uluslararası alanda daha çok tanıtmanın isteği ve gayretiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çok yakında ilçemizin tüm güzelliklerinin, Çal ismi duyulduğunda herkesin aklına gelecek bilinirliğe ulaşmasını hedefliyoruz. Bu kapsamda, siz değerli Gazeteciler Cemiyeti Üyelerini ve Denizli halkını 6-7-8 Eylül'de gerçekleştireceğimiz festivale davet ediyoruz.