BAŞKAN GÜNGÖR; “TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ AÇILIŞ TÖRENİNE DAVETLİDİR”

BAŞKAN GÜNGÖR; “TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ AÇILIŞ TÖRENİNE DAVETLİDİR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Denizli’de düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak. Toplam 232 tesisin açılışını gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programı netleşti.

Yarın Denizli’de düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 18 milyar liralık güncel yatırım bedeli bulunan 232 tesisin açılışını gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda saat 13.00’de tüm vatandaşların davetli olduğu açılış programında Denizlili hemşerileriyle bir araya gelecek.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış programının ardından saat 15.00’de Kadın Buluşması programına katılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadınlar Buluşması programının ardından ise saat 17.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma toplantısına katılım sağlayacak.

BAŞKAN GÜNGÖR “MİLYARLARCA LİRALIK YATIRIMLARIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör yaptığı açıklamada, “Denizli’nin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu hasret yarın bitiyor. Cumhurbaşkanımız Allah’ın izniyle yarın şehrimizde olacak. Yarın, yaklaşık 18 milyar liralık güncel yatırım bedeli bulunan Bakanlıklarımızın, Denizli Büyükşehir Belediyemizin ve ilçe belediyelerimizin Denizli’de hayata geçirdiği 232 tesisin açılışını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gerçekleştireceğiz. Kentimize kazandırdığımız Honaz Tüneli ve Çevre Yolu ile Denizli İçme Suyu Arıtma Tesisi bir ilk olarak Denizli tarihine geçecek. Kentimizin merkezine ve 19 ilçesine kazandırdığımız toplamda 231 tesisin açılış kurdelesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte keseceğiz. Şehrimize yapılan milyarlarca liralık yatırımların açılışını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde gerçekleştireceğiz. Kentimize kazandırılacak tesislerin sevincini hep beraber yaşamak için tüm vatandaşlarımızı 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’de 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’na davet ediyorum” ifadelerini kullandı.